Nasser Menassel, lovitura Damilei pentru retur!

Nasser Menassel,** lovitura Damilei pentru retur!

Damila a dat încă o lovitură, aducându-l pe francezul Nasser Menassel (30 ani), care a venit din postura de jucător liber de contract. Mijlocașul are stat vechi în Liga I, unde a evoluat pentru Curtea de Argeș, Pandurii, U Cluj și Brașov.

„Discutam de două săptămâni cu el, toate detaliile erau stabilite, aseară a ajuns în țară, a venit direct la Râmnicu Vâlcea și a semnat un contract valabil până în vară, cu opțiune de prelungire. L-a atras proiectul nostru, dar și reîntâlnirea cu Claudiu Niculescu, cu care a fost coleg la Cluj. Cred că avem acum un lot mai valoros decât în tur, a plecat un singur titular, Posteucă și au venit jucători cu mare experiență, precum Matache, Menassel sau Bărbulescu” a spus președintele Lucian Munteanu.

Menassel a plecat azi noapte la Gyula, împreună cu de unul dintre patroni, Laurențiu Nițu și cu directorul sportiv Bogdan Medrea.

Altfel, Damila va disputa azi, la ora 14:00, un nou test, urmând să întâlnească echipa de Liga a III-a, CS Oșorhei.

Din echipa antrenată de Niculescu vor lipsi Melcea, Botaș și Mihai, ușor accidentați, dar și Menassel, abia ajuns după o călătorie obositoare.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă