Nu se mai opresc!

31 Jul. 2009, 12:34 Pregătiri, amicale
Nu se mai opresc!

 

FCM Bacau si-a schimbat parul, dar nu si obiceiul. Cu toate ca au aliniat o echipa remaniata, „galben-albastrii“ au câstigat si cel de-al patrulea joc test din inter-sezon: 3-1 cu colega de serie, Sageata Stejarul. Botezatu a deschis scorul in minutul 9 printr-un gol de generic, fiind imitat apoi in doua rânduri de colegul sau din aparare, Carnariu, in minutele 37 si 83. Punctul oaspetilor antrenati de Aurel Sunda a fost marcat de Chitu, din lovitura de la 11 metri in minutul 78.

 

Antrenorul Poenaru a trimis in teren un singur om din formatia de baza: francezul Nicolas Vajou, aflat in urma cu pregatirea dupa problemele medicale avute la spate. In rest, rezerve de profilul lui Dediu, Enea ori Botezatu sau care ar putea reveni la FCM, precum Marius Croitoru. De partea cealalta, Sageata Stejarul, ramasa cu un singur fotbalist din echipa care a reusit promovarea in B, a utilizat ceea ce a avut mai bun. Insuficient pentru a obtine un rezultat bun pe „Letea“, ca sa nu mai vorbim despre sansele de a evita retrogradarea.

 

Desi Botezatu a marcat golul meciului, iar Carnariu a reusit o „dubla“, omul zilei a fost Viorel Ignatescu. Portarul bacauan i-a aruncat manusa lui Manea, cel care reusise miercuri, contra Dunarii Galati, o serie de interventii remarcabile. Contra Stejarului, Ignatescu a avut, la rândul sau, câteva parade de nota zece, ducându-l la exasperare pe Chitu, cel mai bun jucator al oaspetilor. Atacantul nou-promovatei nu a reusit sa-l invinga pe Ignatescu decât din penalty. Palida consolare.

 

 

FCM Bacau: Ignatescu – Bursuc, Vajou, Carnariu, Enea – Dediu, Botezatu, Adascalitei, Luncanu – Dutciuc, I. Radu.

Au mai jucat: Petrache, Varea, Giani Munteanu, Iurchievici, M. Croitoru, Braescu.

 

Sageata Stejarul: Olteanu – Gosa, Posteuca, Soltuz, Vlad – Sicu, Rada, Gheorghita, Dobrea – Paleacu, Chitu.

Au mai jucat: Zrânca, Rosca, Dicu, Mavriche.

 

Sursa: desteptarea.ro

31 Jul. 2009, 12:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă