Nagy i-a „rupt” pe utiști: 3 antrenamente într-o zi

24 Jan. 2012, 18:40 Pregătiri, amicale
Nagy i-a

Pentru prima oară de când s-au mutat la Moneasa, utiștii au avut parte de trei antrenamente într-o singură zi. Marți, dis de dimineață, jucătorii „Bătrânei Doamne” au făcut înviorarea alergând spre cariera de piatră din stațiunea de la poalele Munților Codru Moma. Nici bine nu s-a așezat micul dejun servit la hotelul „Parc”, căci „alb-roșii” s-au urcat în autocarul pus la dispoziția echipei fanion de Pito Trans pentru a ajunge în locația celui de-al doilea antrenament al zilei.

Terenul din Dezna i-a întâmpinat pe arădeni cu o zăpadă tare, neplăcută la alergare, însă după câteva ture totul a intrat în normal și antrenamentul s-a dovedit foarte util. Dar, înainte de „bucățile” de 1000 de metri, Dan Stupar a ținut să-l responsabilizeze pe cel mai experimentat utist cu exercițiile de încălzire. „Comanda la Mara!”, a decretat „secundul” UTA-ei și toți ceilalți fotbaliști și-au urmat noul lider. Apoi, timp de aproape o oră, jucătorii de câmp au „înghițit” kilometru după kilometru, fiecare serie încheindu-se cu luarea pulsului. Roland Nagy a stat cu gura pe toți elevii săi, cu o atenție sporită în dreptul lui Nădăban și Gâlcă, doi dintre utiștii de la care așteaptă mai mult în returul campionatului.

Toți „textiliștii” au dus la bun sfârșit solicitanta ședință de pregătire, oboseala acumulată în dimineața zilei de marți spunându-și cuvântul în momentul în care antrenorii le-au propus o „miuță” jucătorilor. Aceștia au fost de acord în unanimitate să dea mingea pe câteva exerciții de forță și dexteritate ce au avut loc într-una din sălile special amenajate ale hotelui „Parc”.

În afara lui Remo Amadio, care a și părăsit cantonamentul echipei, toți componenții „Bătrânei Doamne” sunt sănătoși și se antrenează la capacitate maximă.

Sursa: Sport Arad

24 Jan. 2012, 18:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă