Muscă se pregătește cu UTA!

03 Jul. 2012, 21:53 Pregătiri, amicale
Muscă** se pregătește cu UTA!

Jucătorii și antrenorii „Bătrânei Doamne” au primit minime asigurări că problemele grupării fanion a Aradului se vor rezolva la un moment dat, așa că antrenamentele au demarat conform programului în Calea Aurel Vlaicu. La ședința de pregătire de marți dimineață, s-au prezentat aceiași fotbaliști ca în seara reunirii lotului, singura noutate a zilei apărând după-amiază. Sub comanda lui Adrian Falub a ajuns Dumitru Muscă (foto), un fundaș central de 32 de ani, care în iarnă și-a încheiat aventura de șase sezoane la FC Bihor. În returul sezonului trecut, experimentatul fotbalist a evoluat la ALRO Slatina, însă în această vară a devenit liber de contract.

Tot marți a mai apărut un fundaș central, este vorba despre Predrag Pocuca. Rămas fără contract cu echipa „textilistă” de la 30 iunie, croatul a revenit la Arad pentru a-și negocia o eventuală prelungirii a înțelegerii, dar încă nu s-a dezbrăcat pentru a se antrena cu ceilalți utiști. Fostul căpitan al „alb-roșiilor” nu ar dori să rămână la Arad, însă nici nu are variante de transfer concrete la ora asta.

În altă ordine de idei, Adrian Falub a comunicat conducerii că dorește să plece în cantonament cu echipa ceva mai repede decât plănuise inițial. Conform noii solicitări a antrenorului arădean, UTA ar trebui să înceapă stagiul de pregătire al verii pe 16 iulie, cel mai probabil în Croația sau Italia.

Sursa: Sport Arad

03 Jul. 2012, 21:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă