Mureșul a potolit Fortuna cu două goluri

26 Jul. 2009, 11:59 Pregătiri, amicale

 

 

Deva a câștigat primul amical în dauna echipei comunei timișene Covaci o mare contribuție l-a succes au avuto jucătorii aflați în probe.

Mureșul Deva continuă seria meciurilor test din această vară. Week -end-ul trecut s-a derulat episodul doi încă o ocazie pentru tehnicianul Gheorghe Barbu de a mai vedea la lucru și alți jucători care și-au lasat CV-urile în biroul său de la stadionul de sub Cetate.

 

Repriza și golul

După ce miercuri pe teren propriu, în primul test, au pățit-o cu FC Bihor (scor 1-3) "alb-roșii" s-au răzbunat sâmbătă pe nou promovata Fortuna Covaci pe care a învins-o la zero fără a se întrebuința prea mult. Golurile marcate de gazde au fost semnate de doi fotbaliști aflați în probe de joc la Deva: Spătaru și Bogman.

Scorul a fost deschis de mijlocașul de bandă dreapta Spătaru care a pătruns în careu și de la 14 metri l-a învins pe Smaranda cu un șut plasat la colțul lung (’34) după ce mingea a ajuns la el centrată în diagonală de Lintaru și prelungită cu capul pe spate de Bajko.

Amfitrionii au dominat jocul și după pauză când și-au mărit și avantajul pe tabela de scor. Servit ideal de pe stânga de Marcel Șandor, Bogman și-a pus capul la contribuție și din plonjon a scuturat încă o dată plasa porții bănățenilor (’74). Revanșa, miercuri la Covaci.

 

Marcel Șandor a jucat pentru Mureșul

Antrenorul Mureșului Deva, Gheorghe Barbu a trimis pe teren încă din primul minut trei jucători noi: Bălu, Spătaru și Golguț pe care însă din motive de ordin tactic la înlocuit cu Sătmar după doar jumătate de oră de joc. În partea a doua lista jucătorilor aflați în teste la Deva a fost îngroșată cu încă trei nume noi: Suciu, Bogman și Marcel Șandor (foto, 32 ani) care sezonul trecut a fost antrenor-jucător la CFR Simeria. El a fost dorit de gruparea deveană și în urmă cu un an însă transferul atacantului nu s-a concretizat.

 

Caseta tehnică

Mureșul Deva2 (1)
Fortuna Covaci0 (0)
Au marcat: Spătaru ’34, Bogman ’74

Mureșul: I. Pârvu – Bălu, Dosan, Pistol, Salamon – Lintaru, Golguț (î\’30 – Sătmar), J. Vajda, Spătaru – E. Vajda, Bajko.
Antrenor: Gheorghe Barbu.
Au mai jucat: Horvat – A. Bud, Grigoruță, Suciu, Bogman, Șandor.

 

Covaci: Smaranda – Miheț, Situwe, Ionilă, Borza – Lungu, Trandu, Brazovan, Gherman – Dârvaru, Mohamed.
Antrenor: Remus Steop.

 

Articol scris de Sami Tamaș
 

26 Jul. 2009, 11:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă