Mișcările de trupe la Rapid CFR Suceava depind de bugetul pe anul în curs!

Marius ANGHEL 05 Jan. 2013, 13:29 Pregătiri, amicale
Mișcările de trupe la Rapid CFR Suceava** depind de bugetul pe anul în curs!

Lotul grupării de liga a II-a Rapid Suceava se va reuni pe data de 14 ianuarie pentru a demara pregătirile în vederea sezonului de primăvară, care va începe pe 9 martie. Clasați pe locul al zecelea la jumătatea întrecerii, în imediata apropiere a zonei minate, „ceferiștii” și-au propus să tragă din greu la antrenamente în această iarnă, în încercarea de evita retrogradarea în eșalonul al treilea.

„Cu o pregătire bună, dublată de o seriozitate pe măsură, cred că putem să ne îndeplinim obiectivul trasat de conducerea clubului, putând spera chiar la o clasare și mai sus de locul ocupat în prezent”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Ovidiu Murariu.

După perioada de reacomodare la efort care se va derula în localitate, alb-vișiniii vor urca la munte în jurul datei de 30 ianuarie, cel mai probabil la Vatra Dornei sau Câmpulung Moldovenesc, pentru un stagiu de pregătire centralizată.

„Am demarat negocierile și pentru perfectarea unor meciuri test în intersezon, adversarii urmând să fie echipe din zona Moldovei, care activează în primele trei eșaloane fotbalistice ale țării”, a precizat Murariu.

O altă problemă care trebuie rezolvată neapărat este cea a întăririi lotului de jucători, în condițiile în care Rapidul s-a despărțit luna trecută de o serie de fotbaliști importanți precum Cătălin Pascal, Tudor Homneac, Paul Bosancu, Sascha Marinkovic, Vlad Gheorghiu sau Andrei Duman.

„Am identificat o serie de soluții pentru completarea lotului pe posturile deficitare. Important este să aflăm exact în perioada următoare pe ce buget contăm în anul în curs, pentru că nu dorim să ne întindem mai mult decât ne ajunge plapuma”, a adăugat tehnicianul Rapidului.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 05 Jan. 2013, 13:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă