Miroslava s-a dezlănțuit și cu Foresta! Echipa ieșeană a înscris pentru al patrulea amical consecutiv de cel puțin cinci ori

Știința Miroslava pare setată să înscrie pe bandă rulantă în meciurile amicale. Elevii lui Adrian Kerezsy s-au impus, astăzi, cu scorul de 5-0 (2-0), în amicalul din deplasare cu Foresta Suceava, acesta fiind al patrulea meci consecutiv în care ieșenii înscriu cel puțin cinci goluri.

Taciuc a deschis scorul, în minutul 20, cu un șut plasat de la 12 metri, iar în minutul 35 Corban a majorat diferența, cu o execuție din afara careului. La cinci minute după pauză, atacantul Cosmin Țapu a dus scorul la 3-0, cu un șut din interiorul careului. Sandu (84), dintr-un penalty scos de Nemțanu, și Viorică (90) au dus scorul în final la 5-0, specialitatea casei pentru Miroslava în ultimele meciuri.

Antrenorul Adrian Kerezsy a început meciul în următoarea formulă: Turiță – Ambrosie, Moisi, Seb. Bucur, Agrogoroaei – Săvoaia – Corban, Izmană, Asăvoaei, Taciuc – Al. Marin. După pauză au mai intrat: Țintea – Andr. Chindriș, Căruță, Cărăruș, Iovu, Ed. Sandu, Nemțanu, Viorică și Țapu. Târnovanu, Milea, H. Crișan și Buhăcianu nu au evoluat, fiind menajați.

Foresta în repriza I: Began – Secrier, Stănescu, Konate, Muși – Dănilă – Cerlincă, Gulei, Kharoubi, Renquin – M. Matei.
Foresta în repriza a II-a: G. Niga – Onofraș, Mateciuc, Makriev, Lupușor – Netea, Fl. Negură, Zubir, Coroamă – Nedelcu, Movsisyan. Au mai intrat Martin și Păvăluc.

Antrenorul Științei, Adrian Kerezsy, este mulțumit de apetitul ofensiv al elevilor săi și i-a felicitat pe aceștia pentru modul cum abordează toate meciurile amicale. „Nu pot decât să mă bucur că marcăm multe goluri. Reușitele le dau încredere jucătorilor. Băieții își văd de joc, își respectă meseria și în amicale, iar rezultatele sunt firești. Sunt repere foarte bune pentru partea a doua a campionatului”, a declarat Adrian Kerezsy.

Meciul s-a disputat pe terenul sintetic din cadrul Liceului cu Program Sportiv Suceava.

Ultimul amical al Științei este programat sâmbătă, 17 februarie, de la ora 12:00, în compania formației CSM Roman, la Miroslava.

Foresta joacă sâmbătă, tot pe teren propriu, de la ora 12:00, cu Aerostar Bacău.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă