Mihalcea a stabilit amicalele pentru Unirea!

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 13:32 Pregătiri, amicale
Mihalcea a stabilit amicalele pentru Unirea!

Fotbaliștii Unirii Slobozia, ocupanta locului II din prima serie a Ligii a II-a, au demarat pregătirile din pauza de iarnă. Va fi o pregătire lungă și solicitantă, având în vedere că a doua parte a sezonului ia startul abia la 1 martie. La reunire n-au fost prezenți Baruch, Dedu, Popescu și Panait, fotbaliști la care antrenorul Adrian Mihalcea a renunțat. În schimb au fost prezenți Emil Nanu și Liviu Mihai, doriți de CSMS Iași, care între timp a și reușit să-l transfere pe cel de-al doilea.

Până acum, slobozenii au jucat amicale cu juniorii A ai clubului (18 ianuarie), scor 3-0 (Soare, Ivașcă și Stan), cu Abatorul Slobozia (22 ianuarie) și cu Dunărea Călărași (25 ianuarie), scor 0-3. Vineri, 30 ianuarie, Unirea va juca împotriva Modelului, iar pe 1 februarie cu Metaloglobus.

În perioada 4-14 februarie, pregătirea se va centraliza într-un cantonament la Snagov. În acest interval, Unirea va juca cu Gloria Bistrița (6 februarie), FC Voluntari (8 februarie) și CSM Câmpina (13 februarie). Pe 19 februarie 2014 a fost stabilit la Balotești un amical cu echipa din localitate.

Măstăcan și Ursu, primele noutăți

Dacă la capitolul plecări lucrurile sunt clare, în privința noutăților căutările sunt în toi. În pregătire cu Unirea sunt portarul Nicușor Măstăcan și mijlocașul ofensiv Octavian Ursu.

Măstăcan, 25 de ani, este cunoscut de microbiștii slobozeni din meciul Unirea-Dunărea Galați, 2-2, disputat în turul campionatului trecut. Măstăcan a avut atunci o evoluție remarcabilă, iar apoi a mai trecut pe la Fortuna Brazi și Sporting Liești.

Octavian Ursu, deși are doar 19 ani, a bifat în tur 2 meciuri pentru U. Cluj. A jucat și-n Cupa României cu Ripensia, meci în care a fost titular și a marcat un gol. În urmă cu 3 ani, presa sportivă îl numea «super-puștiul», iar în toamna lui 2013 a stârnit interesul lui Dinamo, dar trecerea în tabăra câinilor nu s-a mai realizat.

Sursa: Independent online

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 13:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă