Meci spectaculos la Giurgiu, cu 7 goluri

Liga2.ro 18 Feb. 2009, 21:50 Pregătiri, amicale
Meci spectaculos la Giurgiu, cu 7 goluri

Azi, pe stadionul „Dunărea” din Giurgiu a avut loc un amical spectaculos, cu 7 goluri, între localnicii de la Dunărea și FCM Târgoviște. Meciul a fost aprig disputat cu ocazii de ambele părți și cu răsturnări spectaculoase de scor. După ce au fost conduse cu 1-0, prin golul lui Ed. Constantin, gazdele au întors scorul cu 3 goluri marcate în 12 minute. Oaspeții au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, golul egalizator fiind de fapt un autogol al giurgiuvenilor. Scorul final a fost stabilit cu 10 minute înainte de final, prin golul marcat de Alexandru Radu.

Gazdele au acuzat jocul dur al oaspeților, care, ironic, au vrut să se retragă în două rânduri de pe teren, acuzând arbitrajul. În cele din urmă meciul a continuat normal, dar impresia proastă lăsată de oaspeți a rămas. La Dunărea a fost testat un fost jucător de la Dinamo II, mijlocașul dreapta Robert Bâră. În zilele următoare se va lua o decizie în ceea ce îl privește.

Dunărea Giurgiu – FCM Târgoviște 4-3 (3-2) Ciocârlan 12 (pen), Cl. Vasile 22, Ochia 24, Al. Radu 80 / Ed. Constantin 10, Cotuț 38, Kurtuly 65 (autogol)

Dunărea: Dragne – Ct. Gheorghe, C. Ungureanu, Ciocârlan, Damian, Ed. Nicola – Cojenel, Ochia, Cl. Vasile – Bănaru, Șt. Iordache. Au mai jucat: C. Neagu – Al. Radu, Șanțmare, M. Soare, Kurtuly, Lascarache, R. Bâră

FCM Târgoviște: Zegheru – Oană, Moroiță, Reginaldo, Gâldău – Boroș, C. Dinu, Ed. Constantin, C. Anton – Henry, Cherchez. Au mai jucat: Cotuț, S. Pătrașcu, I. Constantin, Petculescu, Tănase, Ndigwe

Articol scris de Costel Spînu

Liga2.ro 18 Feb. 2009, 21:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă