Luceafărul a remizat 3-3 cu „U” Cluj II

16 Jan. 2012, 13:06 Pregătiri, amicale
Luceafărul a remizat** 3-3 cu

Formația Luceafărul Felix a deschis seria jocurilor de verificare din această iarnă pentru echipele bihorene de fotbal.

Duminică, la Sântion, echipa bihoreană a întâlnit formația de ligă a III-a U Cluj II, grupare în compania căreia a remizat însă cu scorul de 3-3, după ce la pauză oaspeții conduceau cu scorul de 2-0. De specificat însă că antrenorul Leo Grozavu a utilizat o formație alcătuită din jucători tineri și fotbaliști aflați în probe, proveniți de la echipe din ligile inferioare. Astfel, Leo Grozavu a avut ocazia să vadă la lucru atât jucători de la Luceafărul II, sportivi care au evoluat în tur sub formă de împrumut la echipe din ligile a III-a și a IV-a, dar și câțiva fotbaliști veniți în probe.

Golurile au fost marcate de Dumiter, în minutele 57 și 75, și Lavere, în minutul 60, pentru gazde, respectiv de Baciu, în minutele 5 și 39, și Ursu, în minutul 55, pentru clujeni.

Pentru Luceafărul au evoluat de la început: Sg. Ghilea – Tăut, Mintaș, D. Mureșan, S. Tegzeș – Molnar F., Magda, Konyeha, A. Grosu – Floruț, Țîrlea. După pauză au mai intrat însă și: Sălăjan – Molnar L., Dumiter, R. Andor, Haș, Cr. Morar, Buștea și Lawrence Lavere. Ultimul este un fundaș de 20 de ani născut la Londra, care locuiește în Canada, ultima echipă la care a evoluat fiind din Vancouver.

În următorul meci, Luceafărului Felix va evolua miercuri, de la ora 15, în compania echipei CS Vladimirescu, tot din Liga a III-a și tot pe terenul din Sântion.

Sursa: Bihoreanul

16 Jan. 2012, 13:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă