Luceafărul a dominat meciul cu echipa din Ungaria plină de români, însă a plecat învinsă. Jucătorii pe care și-i mai dorește antrenorul Lupuț

Marius ANGHEL 19 Jul. 2018, 16:29 Pregătiri, amicale

Cu o echipă destul de mult schimbată după ce finanțatorul din umbră Nicolae Sarcină a decis să-i dea mai multă atenție celuilalt club din Liga 2 pe care îl conduce, ACS Energeticianul, Luceafărul Oradea a pierdut astăzi amicalul pe care l-a disputat în Ungaria. Bihorenii au cedat cu 1-0 în fața formației din al treilea eșalon maghiar Fuzesgyarmati SK, grupare unde sunt legitimați nu mai puțin de 12 jucători care au și cetățenie română.

Luceafărul a dominat meciul test, a avut destule șanse să înscrie prin Ludușan (10, 77), Gunie (54) sau Vasile Pop (74), însă a pierdut după ce a încasat în minutul 70 un gol de la David Szekely. Ludușan, care inițial a început ca rezervă, a fost introdus pe teren în minutul 10, după ce Sergiu Pop, atacant adus din Liga a 4-a Bihor, s-a accidentat.

„Pentru noi a fost un antrenament reușit. Avem mulți tineri în lot, unii dintre ei foarte interesanți, și trebuie să omogenizăm o echipă. Nu se poate construi decât având și patru-cinci jucători cu experiență, de la care cei tineri să aibă de învățat. Consider că am mai avea nevoie de un atacant cu experiență și un fundaș central”, a declarat, la final, pentru Bihon.ro, antrenorul Cristian Lupuț.

Luceafărul a început meciul cu: Bg. Moga – Toriște, Cr. Oroș, Tînc, Ban – D. Lukacs, Prejmerean – Mitrică, Vas. Pop, Gunie – Sg. Pop. Din minutul 10, Sergiu Pop a intrat în locul lui Ludușan, iar la pauză au fost introduși Jianu – Paraschiv, Fl. Drăgan, Chiorean și Băican.

Următorul amical pe care Luceafărul îl are programat are loc sâmbătă, de la ora 12:00, la Sânmartin, cu Ripensia Timișoara.

AICI VEZI programul competițional pentru noul sezon al Luceafărului Oradea și al celorlalte echipe din Liga 2

Foto: Bihon.ro

Marius ANGHEL 19 Jul. 2018, 16:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă