Luceafărul a avut doar 15 jucători la reunire. Primii plecați, situația golgheterului Vlad Rusu și ce a spus Lucia Vladimirescu despre mutarea din Bihor

Marius ANGHEL 22 Jun. 2018, 17:48 Pregătiri, amicale

Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea s-au reunit joi după-amiază, la Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin, unde au susținut prima ședință de pregătire în vederea abordării următorului sezon competițional al Ligii 2. La prima strigare a antrenorului Cristian Lupuț au răspuns prezent doar 15 jucători, dintre care doar 13 au efectuat antrenamentul.

Astfel, tehnicienii Cristian Lupuț, Viorel Domocoș și Ioan Pap-Deac i-au avut la dispoziție pe: Alin Goia și Alex Gudea – portari, Alin Mutu, Cristian Oroș, Cătălin Toriște, Andrei Ludușan, Marius Feher, Alex Chiorean, Claudiu Codoban, Ionuț Ban, Adrian Balea, Vasile Pop și Sergiu Moga – jucători de câmp.

Aceștia au efectuat primul antrenament, în timp ce Constantin Roșu și Daniel Ciobanu, prezenți și ei la reunire, nu s-au pregătit, primul aflându-se în recuperare după intervenția chirurgicală suferită, iar al doilea are șanse minime să mai continue la Luceafărul.

În ceea ce-l privește pe golgheterul Vlad Rusu, acesta a sosit joi seara la Oradea, de astăzi intrând și el în programul echipei.

De menționat că jucătorii Andrei Tînc, Alin Țegle, Bruno Rocha, Andrei Antohi, Răzvan Trif și Alex Neacșa se află la final de înțelegere cu Luceafărul, iar după cum declară reprezentanții clubului bihorean, Calvin Valies urmează să ajungă zilele următoare din Olanda.

Prezentă la reunirea echipei, Lucia Vladimirescu, președintele clubului orădean, a precizat că, deocamdată, sunt sigure plecările lui Țegle și Trif, precum și faptul că se negociază cu diverși jucători, pentru completarea lotului. Totodată, aceasta a dat asigurări că Luceafărul va rămâne la Sânmartin, deși a recunoscut că „nu este ușor, pentru că nu avem alături autoritățile locale sau județene, dar vom continua în Bihor cu fonduri proprii”.

Conform antrenorului prinicipal, Cristian Lupuț, în aceste zile se vor rezolva problemele organizatorice, iar de luni va începe pregătirea la modul serios. Tehnicianul își dorește ca până la momentul intrării în cantonament să aibă la dispoziție tot lotul de jucători cu care va aborda noul sezon.

Articol scris de Florin MIHALCA (Bihoreanul)
Foto: Bihon

Marius ANGHEL 22 Jun. 2018, 17:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă