Laszlo Balint, total nemulțumit după ce UTA și-a încheiat cantonamentul din Turcia cu o înfrângere: „Eu nu pot accepta ceea ce s-a întâmplat”

Marius ANGHEL 15 Feb. 2020, 20:14 Pregătiri, amicale

UTA a dat cu bâta în baltă chiar la ultimul meci de verificare al iernii și nu neapărat din punct de vedere al rezultatului, ce contează mai puțin în astfel de dueluri, ci ca atitudine și concentrare din partea majorotății jucătorilor intrați pe teren. Vineri, în ultimul test din Antalya, liderul Ligii 2 a cedat cu 2-4 jocul cu Vorslka Poltava U21.

Asta a subliniat și antrenorul Laszlo Balint la finalul disputei pierdute de elevii săi în fața puștilor de la Vorskla Poltava, lideri în campionatul de tineret al Ucrainei. „Nu prea sunt multe de spus după un meci în care primești patru goluri de la o echipă într-adevăr bună, chiar dacă e una formată exclusiv din jucători sub 21 de ani. Sunt total nemulțumit de majoritatea momentelor jocului, iar singurul aspect pozitiv după acest meci este că suntem cu toții sănătoși și că încheiem acest cantonament fără probleme medicale. Altfel, din păcate, sunt semnale clare că unii dintre jucători trebuie să își schimbe atitudinea. Putem găsi foarte multe scuze, că ar fi ultimul meci după un cantonament destul de dificil, dar eu nu pot accepta ceea ce s-a întâmplat astăzi. Trebuie remediate multe lucruri și trebuie să ne gândim la ceea ce avem de făcut ca să ne comportăm într-adevăr ca o echipă care dorește să promoveze. E necesar să ne comportăm și din punct de vedere individual ca niște oameni care doresc să-și ridice nivelul”, a spus antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Delegația „roș-albă” a părăsit astăzi, la orele amiezii, complexul IC Santai din Belek, jucătorii urmând să fie liberi până marți, când încep ciclul săptămânal al pregătirii deplasării, de luni, de la Miercurea Ciuc, din cadrul rundei cu numărul 22 a ligii secunde.

În această iarnă, UTA a jucat amicale cu: UTA U19 (7-0), Progresul Pecica (5-1), Crișul Chișineu Criș (3-1), în România, Racing Union (3-1), Gremio Novorizontino (1-1), Arsenal Tula (2-0) și Vorslka Poltava U21 (2-4), în Turcia.

Sursa: Sport Arad
Foto și video: UTA Arad

Marius ANGHEL 15 Feb. 2020, 20:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă