Lăsconi și Neacșa au debutat cu gol la Energeticianul. Cristian Dulca a renunțat la încă trei jucători

Marius ANGHEL 24 Jul. 2018, 13:19 Pregătiri, amicale
Lăsconi și Neacșa au debutat cu gol la Energeticianul.** Cristian Dulca a renunțat la încă trei jucători

Nou-promovata în Liga 2 ACS Energeticianul a jucat, sâmbătă, primul amical de la revenirea la Petroșani, acolo unde își va desfășura meciurile oficiale. Trupa antrenată de Cristian Dulca a trecut cu 2-0 de Unirea Alba Iulia. Golurile au fost reușite de Daniel Lăsconi (foto), atacant adus de la CS Afumați și care ultima dată a evoluat chiar la Unirea, și de Alexandru Neacșa, mijlocaș care în sezonul trecut a jucat la FC Hermannstadt și Luceafărul Oradea.

Lăsconi a punctat pe lângă fostul său coleg portarul Cătălin Suciu, în timp ce Neacșa a avut o execuție de senzație, de la mare distanță.

După acest test, antrenorul Cristian Dulca a decis să renunțe la unul dintre jucătorii de bază din sezonul trecut, la mijlocașul Octavian Vasile. În plus, nici Albert Voinea nu a fost păstrat, la fel și portarul Alin Sălăjan, care va fi direcționat către Luceafărul Oradea.

În meciul cu Unirea, Dulca miza în prima repriză pe: H. Moldovan – Petre, D. Lung, M. Ioniță, D. Drugă, Vl. Tudorache, C. Cristea, Nicoară, Al. Dulca, C. Neagu, Lăsconi. În cea de-a doua parte au evoluat: Bg. Miron – Dragu, L. Iordache, Misăraș, Tomozei, Enache, Stoenac, Ionică, Cioiu, Neacșa, Lăsconi.

Unirea: Ct. Suciu – N. Rus, I. Grozav, Scrob, Ad. Matei – Al. Giurgiu, M. Găldean – Păcurar, Captiu, Davidaș – Oara. Au mai jucat: Petric, F. Morar, Goguța, Boboia, Tat, Onacă, E. Codrea.

Următorul amical al Energticianului are loc sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin, cu FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu nou-promovată în Liga 3. De partea cealaltă, Unirea Alba Iulia joacă miercuri, de la ora 17:00, la Oarda de Jos, cu Gaz Metan Mediaș.

Marius ANGHEL 24 Jul. 2018, 13:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă