Lăcătuș: „Jucătorii nou-veniți vor aduce un plus în echipă”

Lăcătuș:**

Antrenorul Marius Lăcătuș a declarat că Iașiul poate deveni prima favorită la promovare după stagiul pe care îl va efectua în Antalya și consideră că jucătorii nou-veniți, Pălimaru, Bosoi, Liviu Mihai și Caparco, vor aduce un plus în echipă din punct de vedere tehnic.

„Era foarte necesar un turneu de jocuri în străinătate, pentru că în țară condițiile nu ne permit să jucăm fotbal, terenurile sunt înghețate și este foarte frig. Nu poți face aici ce poți face pe un teren cu iarbă, în Antalya. Și jucătorii probabil s-au săturat să alerge și sunt dispuși să joace fotbal pe terenuri bune. Și eu sper ca după acest stagiu să devenim prima favorită la promovare, mai cu seamă că au venit și câțiva jucători care cu siguranță vor aduce un plus în echipă din punct de vedere tehnic”, a declarat Marius Lăcătuș pentru TVR Iași.

Tehnicianul s-a referit și la cei doi străini veniți în probe, albanezul Hoxha și croatul Radina, ambii jucători sub 21 de ani. „Cei doi au dat dovadă de disponibilitate la efort, au lucrat bine la Cheile Grădiștei, urmează să-i vedem la lucrul cu mingea, cum se vor integra ei din punct de vedere tactic în echipă. La sfârșit vom trage linie. Eu sper ca lucrurile să meargă bine și ei să rămână, pentru că sunt doi jucători tineri, cu calități. În plus, ambii sunt sub 21 de ani și avem nevoie de astfel de tineri”, a mai spus Lăcătuș.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă