Juniorii au fost majoritari la reunirea Snagovului

09 Jan. 2012, 17:48 Pregătiri, amicale

FC Snagov s-a reunit în această dimineață, pe sinteticul de la Ghermănești, pentru a da startul pregătirii returului. Cu un nou antrenor, Laurențiu Tudor, abandonată de șase titulari și cu un lot format în marea majoritate din juniori, echipa ilfoveană se află în fața celei mai grele perioade de când activează în eșalonul secund.

Fotbaliștii prezenți la reunire au început încălzirea prin efectuarea câtorva ture de alergare, au continuat să se dezmorțească la mijlocul terenului cu mingea și, între timp, pe toată suprafața sinteticului, Laurențiu Tudor i-a pus pe jucătorii din vechea gardă să efectueze testul Gacon pentru a vedea în ce formă au revenit din vacanță.

„Suntem în reconstrucție. Au plecat foarte mulți jucători, avem mulți juniori, însă nu avem ce face și ne vom face treaba cu ce avem. O să încerc să mai aduc câțiva fotbaliști pentru a ne întări. Dintre cei vechi, care au fost la reunire, nu va mai pleca nimeni. Am purtat discuții personale cu toți și rămân pentru a ne ajuta.

Nu vreau să spun nimic despre vechea conducere. Aș fi prea drastic și nu vreau. Așa au considerat ei că trebuie să acționeze și să mulțumească echipei care nu le-a întors niciodată spatele și i-a ajutat mereu. E păcat că s-a ajuns aici, mai ales într-un moment foarte sensibil pentru echipă.”, a spus la reunire Laurențiu Tudor.

Lotul de jucători prezenți la reunire:
Marius Iorga, Alexandru Radu, Marian Micu (CS Tunari) – portari
Marian Florea, Ionuț Bereșoae, Mihai Dumitru, Sergiu Hanca, Marius Bâtfoi, Adrian Udrea, Alexandru Stancu, Robert Buduroi, Ionuț Florea, Fabian Drăgan, Bogdan Stelea jr., Sică Dumitrescu, Eugen Matei, Valentin Matei, Valentin Ghinea, Alberto Vălimăreanu, Gabriel Arsene (Dinamo), Lucian Stroe (Gloria Buzău), Daniel Marin (Sportul Studențesc) – jucători de câmp

Absenți motivați au fost Marian Zeciu, operat de polipi, și Cristian Cristea, operat la menisc.

Față de lotul din turul campionatului au lipsit Alex Monteiro, Batista Pereira, Francis Ibekwe și Cristian Efros, care cel mai probabil nu se vor mai întoarce în România, nemaifiind doriți de conducătorii echipei ilfovene. De asemenea au absentat și cei șapte jucători ce au ales să-l urmeze la Concordia Chiajna pe Laurențiu Reghecampf: Edan Baruch, Doru Bratu, Lucian Filip, Adrian Popa, Roberto Iancu, Viorel Dinu și Arthur Teuț.

În perioada următoare, fotbaliștii lui FC Snagov se vor antrena timp de trei săptămâni la baza stadionului de la Ghermănești, ca mai apoi, în perioada 30 ianuarie – 12 februarie, să se plece într-un cantonament bazat pe acumulare fizică la Sinaia sau Predeal. După câteva zile de pauză de la revenirea din primul stagiu, antrenorul ilfovenilor intenționează să organizeze un al doilea cantonament, în Antalya, în caz contrar urmând a se continua pregătirea pe plan local.

Articol și foto de Marius ANGHEL

09 Jan. 2012, 17:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă