Isăilă nu se teme de demitere: „Știu de unde provine zvonul, dar nu vreau să comentez”

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 15:02 Pregătiri, amicale
Isăilă nu se teme de demitere:**

La revenirea din cantonamentul din Antalya, unde FCM Târgu Mureș a efectuat stagiul de pregătire dinaintea startului returului Ligii a II-a de fotbal, antrenorul mureșenilor, Daniel Isăilă și-a exprimat impresiile pentru cele două săptămâni petrecute în Turcia.

– Care ar fi primele impresii în urma acestui cantonament?
– A fost, după părerea mea un cantonament excelent. Mă refer la condițiile de pregătire, care au fost foarte bune. Terenuri bune, lucru pe care nu le-am fi putut avea acasă și un lot suficient cât să ne putem desfășura.

– Despre rezultate ce puteți zice?
– N-am pus accent pe rezultate, nu acesta este scopul unui stagiu de pregătire. M-a interesat mai mult să rulez lotul, să caut formula optimă de echipă, să creez un lot omogen. Cu toate acestea, pot afirma că rezultatele puteau fi mai bune. Am primit goluri deseori prea ușor și nu am înscris în ultimele două jocuri. Dacă pot avea obiecții în privința lotului, este faptul că trebuie să punem la punct compartimentul defensiv, la fundașii centrali. Pentru asta, mai avem la dispoziție două săptămâni.

– Sunteți mulțumit de prestația noilor sosiți?
– Dacă vorbesc despre faza construcției și chiar a finalizării, pot spune că sunt mulțumit de felul în care s-au integrat aceștia. În cele două săptămâni rămase până la debut, mai avem de pus câteva aspecte legate de relațiile de joc, dar cred că suntem în grafic.

– Sunt probleme fizice în lot?
– În afara oboselii cumulate în urma unui asemenea cantonament, cu două antrenamente zilnice și meciuri la trei zile, totul este în ordine. Singurul care prezintă probleme fizice este Pădurețu, cu ceva probleme musculare, remediabile până la debut. În rest, întreg lotul este valid și pregătit să reia cursa.

– S-au vehiculat știri în legătură cu demiterea.
– Am văzut, am auzit și știu de unde provin, dar nu vreau să comentez. Eu sunt un om care spune direct ce are de spus, așa cum spune proverbul, „ce e-n gușă, și-n căpușă” și am pretenția că am de-a face cu oameni de cuvânt. Nu mi s-a reproșat nimic și nu am ce reproșa, astfel încât toate zvonurile sunt doar știri de senzație, pe care le lansează răuvoitorii. Noi ne vedem de treabă și vom încerca să ne îndeplinim obiectivul, adică promovarea.

Articol scris de Mihai Vereș

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 15:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă