Ionuț Neagu, a cincea achiziție a echipei UTA! Fostul campion cu Oțelul și FCSB a semnat pe un an și jumătate cu arădenii

Ionuț Neagu, a cincea achiziție a echipei UTA!** Fostul campion cu Oțelul și FCSB a semnat pe un an și jumătate cu arădenii

Ajuns de ieri la Arad, sub comanda lui Ionuț Popa, mijlocașul Ionuț Neagu (29 de ani) a bătut, astăzi, palma cu conducerea clubului UTA și a semnat pe un an și jumătate, devenind, astfel, al cincilea transfer oficial făcut de „Bătrâna Doamnă” în 2019.

Jucătorul care ultima dată a evoluat la Gaz Metan Mediaș, în sezonul trecut, și care are în palmares un titlu de campion cu Oțelul și altele două cu FCSB încearcă acum să-și relanseze cariera la UTA, după ce în ultimele 10 luni nu a jucat nicăieri.

„UTA e o echipă titrată, sperăm să revină cât mai curând la nivelul așteptărilor. Am venit aici pentru că utiștii au avut încredere în mine, sper să le răsplătesc această încredere. Îmi doresc să devenim o echipă competitivă până în vară, apoi să încercăm promovarea. Toată lumea și-o dorește, iar eu cred că Aradul merită să fie pe prima scenă”, a spus Ionuț Neagu după ce a semnat cu UTA.

„Conducerea clubului a ajuns astăzi la un acord cu Ionuț Neagu, care devine fotbalistul UTA-ei pentru un an și jumătate.

Mijlocașul e născut pe 26 octombrie 1989 la Galați. A început fotbalul la Oțelul și a trăit cea mai mare bucurie din istoria trupei de pe malul Dunării, care cucerea titlul de campioană a României și Supercupa, ambele în 2011.

Următorii trei ani i-a petrecut la Steaua București, ipostază din care și-a adăugat în palmares încă două trofee de campion național, unul de vicecampion, Cupa României și Cupa Ligii.

Apoi a avut două experiențe externe, la Kardemik Karaburspor (Turcia) și Nea Salamina (Cipru). Din 2017 a fost component al echipei Gaz Metan Mediaș.

A îmbrăcat tricoul reprezentativei României de trei ori, iar ca echipier al Oțelului și al Stelei a jucat în Champions League.

Bun venit la UTA!”, sună prezentarea lui Neagu, făcută de UTA.

În acest an, UTA i-a mai achiziționat și pe mijlocașul Baudouin Kanda (25 de ani, ex Dunărea Călărași) și fundașii Alin Șeroni (31 de ani, ex Dunărea Călărași), Răzvan Ivan (19 ani, ex Unirea Alba Iulia) și Cristian Melinte (30 de ani, ex ACS Poli).

Pe aceeași temă