Invazie de juniori la Metalul. 26 de jucători sunt prezenți la antrenamentele rosso-nerilor. De luni sunt așteptați fotbaliștii de pe lista lui Marian Pană

Marius ANGHEL 17 Jul. 2015, 18:52 Pregătiri, amicale

Numele sonore întârzie să-și facă apariția în Valea Domanului, la o gruparea sportivă cu viitor incert. Încă se așteaptă rezultatul „meciului” dintre administrația locală reșițeană și acționarul majoritar, Cătălin Rufă, din partea acestuia din urmă fiind așteptat un răspuns în câteva zile, în baza căruia se va stabili în mare măsură viitorul Metalului Reșița.

Până atunci, însă, Marian Pană, la a doua descălecare în Banatul de Munte, s-a pus pe treabă și conduce antrenamentele din Valea Domanului, fără să aibă parte de „nume grele”. Din vechiul lot puțini au mai rămas și în această vară, dar nici aceștia nu sunt cu toții la pregătiri. Dar, față de reunirea de miercuri după-amiază, rosso-neri s-au mai înmulțit și Marian Pană conduce antrenamente cu 26 de jucători, majoritatea juniori din oraș, de la grupele pregătite de Leontin Doană și Cosmin Buda.

„Nu avem nume importante sau jucători consacrați, dar putem să găsim poate jucători de 1996. Eu sper ca după jocul-școală de sâmbătă să trag o linie mare și să vedem care mai rămâne din cei care suntem acum, iar de luni încolo să înceapă să vină și cei pe care eu i-am pus pe listă, jucători buni, valoroși, pe care nu-i aducem la probe, ci îi aducem să-i integrăm în echipă”, a spus Marian Pană.

Articol și foto de Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Marius ANGHEL 17 Jul. 2015, 18:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă