„Îmi place ce am găsit la FC Olt, atmosfera este bună”

24 Jul. 2012, 13:47 Pregătiri, amicale

Jucător ce s-a alăturat lotului pregătit de Dan Oprescu, în cantonamentul de la Poiana Brașov, atacantul Alexandru Marin s-a arătat încântat de atmosfera din cadrul echipei. „Vârful” sosit de la CS Turnu Severin a declarat că s-a integrat foarte bine la FC Olt Slatina.

Atacantul ce în sezonul precedent a evoluat la Gaz Metan Severin, Alexandru Marin, a ajuns la un acord cu FC Olt Slatina, iar la revenirea din stagiul din Slovenia, efectuat cu nou-promovata în Liga I, s-a alăturat lotului pregătit de Dan Oprescu în cantonamentul din Poiana Brașov. „Vârful” de 23 de ani s-a acomodat foarte bine, declarând că a rămas plăcut impresionat de atmosfera din cadrul echipei.

„Foarte bine decurge pregătirea, este perioada de acumulări, efortul este mare, dar trebuie să facem față. La mine este al treilea cantonament. Cel de la Herculane, Slovenia, iar acum la Poiana Brașov. M-am acomodat foarte bine, cunosc câțiva dintre băieți, îmi place ce am găsit la FC Olt, atmosfera este bună, sunt mulțumit”, a declarat atacantul Alexandru Marin.

„S-a făcut un lot bun”

Atacantul Alexandru Marin nu regretă despărțirea de nou-promovata în Liga I. Acesta speră să obțină rezultate bune cu FC Olt Slatina, fiind de părere că lotul este valoros. „Nu știu ce obiectiv va fi, am înțeles că se dorește performanță, ce pot spune este că s-a făcut un lot bun, au mai venit jucători, vom vedea. M-am uitat puțin la meciul celor de la Severin cu Dinamo, au făcut un joc bunicel”, a mai precizat Marin.

Atacantul a evoluat în prima parte a sezonului trecut pentru Juventus București, fiind golgheterul echipei cu cinci „reușite”, iar în retur a marcat două goluri pentru Gaz Metan Severin.

Sursa: Gazeta Nouă

24 Jul. 2012, 13:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă