Ignea: „Contează cel mai mult să ai publicul de partea ta, sperăm să vină multă lume”

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 12:07 Pregătiri, amicale
Ignea:** „Contează cel mai mult să ai publicul de partea ta, sperăm să vină multă lume

Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Alin Ignea, jucător nou-venit în această vară, îndeamnă iubitorii fotbalului să fie prezenți, sâmbătă, pe stadionul „1 Mai”, la meciul susținut contra celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

Sosit de la Pandurii Târgu Jiu, mijlocașul central Alin Ignea este încrezător într-un debut cu dreptul, chiar dacă misiunea obținerii punctelor puse în joc cu CSM Râmnicu Vâlcea nu va fi deloc ușoară. Fotbalistul celor de la FC Olt Slatina mizează pe susținerea publicului, fiind de părere că aportul suporterilor este esențial în obținerea unui rezultat pozitiv.

Mijlocașul slătinenilor este convins că meciul va fi aprig disputat, însă  este optimist în obținerea punctelor puse în joc. „Ne așteptăm la un meci foarte greu, cu o echipă bună, pe care sperăm să o învingem, să începem cu dreptul. Moralul este bun, se întâmplă să pierzi, a trecut o săptămâna de la meciul de Cupă, ne-am revenit, ne pregătim bine și batem. Contează că jucăm acasă, poate cel mai mult contează asta, când ai publicul de partea ta este altceva. Sperăm să vină cât mai multă lume să ne susțină, iar noi să reușim să facem suporterii fericiți. Totul depinde de noi, dacă vom conduce și vom reuși să ne impunem, bineînțeles că ne vor susține, dacă nu…așa este în fotbal peste tot”, a declarat mijlocașul central al celor de la FC Olt Slatina, Alin Ignea.

Echipa vâlceană, pregătită de Claudiu Niculescu, a fost aproape de a promova sezonul trecut, însă șansele s-au diminuat după remiza de pe stadionul „ 1 Mai”. În actuala stagiune, obiectivul grupării CSM Râmnicu Vâlcea (fosta Damila) este accederea în primul eșalon. Gheorghe Constantin, fost președinte al echipei slătinene, a fost cooptat în conducera grupării vâlcene. Meciul FC Olt Slatina-CSM Râmnicu Vâlcea se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul „ 1 Mai”.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 12:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă