Grozavu a avut 27 de jucători la reunire, 9 noi

03 Jul. 2012, 14:08 Pregătiri, amicale
Grozavu a avut 27 de jucători la reunire,** 9 noi

Cea mai grăbită echipă bihoreană de fotbal a fost în această vară Luceafărul Felix, cea care, de altfel, a încheiat și cel mai bine sezonul trecut, pe locul VI în Seria a II-a a Ligii a II-a. Formația patronată de Gavrilă Ghilea și antrenată de Leo Grozavu s-a reunit luni, la baza proprie, de la Sânmartin, în vederea pregătirii următorului sezon competițional.

La prima strigare a tehnicianului pentru noul sezon au răspuns prezent 27 de jucători, majoritatea fiind cei care au alcătuit și lotul din ediția trecută. Noutățile le-au constituit Grigoroscuta (FC Cisnădie), M. Pop (Tușnad), Fl. Pop (Kinder Paleu), precum și Magui, Pantea și Cervinschi, de la LPS Bihorul, club sportiv cu care Luceafărul are un protocol de colaborare. De asemenea, la primul antrenament au participat și trei jucători de la Luceafărul II, Mintaș, L. Jurca și Cr. Jurca.

Au absentat Dan Mureșan și Florin Neaga, cu probleme medicale, Sergiu Ghilea, prins în febra Bacalaureatului, precum și Konyeha, care a lipsit nemotivat.

De menționat este faptul că jucătorii Cristian Andor, Claudiu Codoban și Gheorghe Popescu au fost puși pe lista de transferări, Tibor Moldovan și-a încheiat contractul, iar Eugen Miculescu și-a reziliat contractul cu clubul bihorean, întrucât nu mai intră în vederile staff-ului tehnic.

Dintre jucătorii din lotul din sezonul trecut au fost prezenți: Miron, Samoilă, Sălăjan – portari; Letan, Lupuț, M. Deaconescu, Pocian, Fl. Anițoiu, A. Achim, G. Bogdan, Grozoni, Bundea, Svarczkopf, D. Muntean, Ov. Ghilea, Ianc, Blănaru și C. Roșu.

Chiar dacă deocamdată cei de la Luceafărul nu au efectuat achiziții spectaculoase, se așteaptă și aducerea altor jucători, lucru dorit și de antrenorul Leo Grozavu, pentru a putea aborda obiectivul fixat, clasarea între primele cinci echipe ale seriei.

După trei săptămâni de pregătire pe plan local, jucătorii de la Luceafărul vor pleca în Austria într-un cantonament. Până atunci, sâmbătă echipa bihoreană va susține și primul meci amical din această vară, în compania echipei de ligă a III-a CS Vladimirescu, din județul Arad. Partida se va disputa de la ora 11, locația urmând a fi aleasă dintre stadionul din Sânmartin sau cel din Sântion.

Următoarele jocuri de verificare pentru luceferi vor fi cu Olimpia Satu Mare și Pecs, din Ungaria.

Sursa: Bihoreanul
Video: TVS Oradea

03 Jul. 2012, 14:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă