Gălățenii vor avea o surpriză când vor reveni din Poiană! Accesul la stadion le va fi blocat de zăpada cărată din oraș

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 16:01 Pregătiri, amicale
Gălățenii vor avea o surpriză când vor reveni din Poiană!** Accesul la stadion le va fi blocat de zăpada cărată din oraș

Echipa gălățeană se va întoarce mâine din cantonamentul de la Poiana Brașov, când se va lovi de un mare impediment, imposibilitatea de a-și folosi terenul de antrenament

Aflată în Poiana Brașov, într-un stagiu de pregătire centralizată, formația de ligă secundă FCM Dunărea s-a antrenat fie pe un teren sintetic acoperit, de mici dimensiuni, fie pe terenuri obișnuite, pe un strat bătătorit de zăpadă. Vineri se va reveni în Galați, unde terenul de antrenament ar putea fi o problemă. Pe lângă stratul foarte mare de zăpadă ce ar trebui înlăturat de pe terenul sintetic propriu (Dunărea II), nici măcar nu se poate ajunge în zona vestiarelor, accesul fiiind blocat total de zăpada adunată din oraș și dusă în „valea stadionului”.

S-a renunțat la patru jucători

Altfel, FCM Dunărea, și-a stabilit în linii mari lotul cu care va aborda ultima parte a campionatului, cu misiunea de a evita retrogradarea.
Conform președintelui Auraș Brașoveanu, s-a renunțat la patru jucători. Cu mijlocașii Florea Voicu și Chebac s-a ajuns la o înțelegere și le-a fost dată dezlegarea pentru a pleca la SCM Argeș Pitești, în timp ce unui alt mijlocaș, Istrate, i s-a reziliat contractul de comun acord. Totodată, fundașului central Hristian i s-a comunicat că se renunță la serviciile sale, situația contractuală nefiind încă lămurită în acest caz.

Mai poate veni doar Adăscăliței

În cantonamentul din Poiana Brașov, echipa gălățeană are patru jucători noi care vor juca sigur pentru Dunărea în a doua parte a sezonului: atacantul Marius Matei, fundașul central Panait și mijlocașii Ursu și Menghia. Cel de-al cincilea, fundașul central Ionuț Tabără, venit în probe, nu a impresionat și are șanse reduse să fie oprit. De asemenea, de ieri, la antrenamente participă „în probe” și portarul George Bunduc, titular campionatul trecut la CF Brăila.

Conform președintelui Auraș Brașoveanu, alte transferuri nu se vor mai face, singura excepție putând fi mijlocașul Mihai Adăscăliței, acum la Oțelul, în cazul în care echipa din Liga I nu-l va mai dori pentru restul returului. Adăscăliței este împrumutat de Dunărea la Oțelul până în vara acestui an.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 16:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă