Fundașul golgheter

29 Jan. 2009, 10:00 Pregătiri, amicale
Fundașul golgheter

Echipa antrenată de Gheorghe Mihali a învins cu 5-0, formația de Liga a III-a, FC Panciu

Patru din cele cinci reușite ale echipei clujene au fost marcate de jucători aduși în această iarnă. Sanda și Sântejudean au dat tonul la goluri, iar Șerban, fundașul dreapta adus de la ISCT a reușit o "dublă".
 

"Șepcile roșii" au susținut ieri primul amical din 2009. Partida cu FC Panciu s-a desfășurat pe durata a 120 de minute și a fost singurul test susținut de ardeleni în cantonamentul de la Câmpulung. "Ne-a plăcut angajamentul jucătorilor, care s-au descurcat pe un teren foarte greu. Dacă Mihali s-a declarat mulțumit pot spune și eu că sunt satisfăcut de felul în care s-a lucrat în acest cantonament", a declarat Adrian Bogdan, secretarul general al lui "U" Cluj. Debuntații au dovedit cea mai mare poftă de gol, în partida de ieri. Atacantul de 21 de ani venit de la Sheriff Tiraspol, Paul Sanda a fost cel care a spart geața, urmat de Sântejudean, revenit și el după un împrumut. Juniorul Matiș a marcat pentru 3-0, iar fundașul dreapta Sergiu Șeban a închis tabela cu o "dopietta". "În mod sigur va fi legitimat. Altfel nu ar fi venit cu noi în cantonament", a declarat Adrian Bogdan despre jucătorul venit de la ISCT.

Șapte jucători menajați

Mai mulți fotbaliști au acuzat dureri musculare după testul de rezistență de marți dimineața și nu au fost introduși în teren de Mihali, la partida de ieri. Bundea, Cordoș, Budean, Șuteu, Feneșan și Botiș s-au antrenat separat pe durata partidei cu FC Panciu. De asemenea Crușoveanu a lipsit din cauza unei răceli.

"U" Cluj – FC Panciu    5-0
Au marcat: Sanda (3); Sântejudean (55); Matiș (78); Șerban (110, 120)

Prima repriză: Fărcaș – Ungurușan, Szilaghyi, Marincău, Iuhas – Buș, Dolha (Stan ’30), A. Ionescu, Țene – Sanda, Sântejudean

 

A doua repriză: Costaș (Crișan ’80) – Chiș (Șerban ’75), Kalman, Soporan, Suller – Matiș, Văscan, B. Rus, Borza – C. Suciu, Băd

 

Eliminat: Dolha (30)

 

Antrenor: Gheorghe Mihali

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

 

29 Jan. 2009, 10:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă