Florin Șoavă a avut 24 de jucători la reunirea Podariului. Trei noutăți a avut în lot antrenorul oltenilor

Echipa doljeană din Liga a III-a, ACS Podari, s-a reunit luni seara, după o perioadă de aproape o lună de vacanță. La prima ședință de pregătire, sub comanda antrenorului Florin Șoavă au fost prezenți 24 de jucători: Mecea și Ciocârlan (portari), Ciocârlă, Lică, Vulpe, Avram, I. Sârmon, Ad. Cârstea, Crușoveanu, Cl. Bălan, D. Preda, Marinoiu, N. Nicolae, Raicea, Fieraru, M. Stoica, Al. Stancu, A. Arcea, A. Toma, Gârbiță, G. Cârstea, Grigorie, Socol și A. Gheorghe (jucători de câmp).

Alături de revenirea lui Nelu Nicolae care a mai evoluat la ACS Podari acum două sezoane, a fost achiziționat fundașul central Irinel Lică, născut în 1996, care în ediția trecută a evoluat la Sporting Turnu Măgurele, dar și juniorul născut în 1999, Adrian Fieraru de la CFR Romgaz.

„Le mulțumesc conducătorilor și antrenorului Marian Vulpe, de la CFR Romgaz Craiova, pentru transferul juniorului Fieraru Nicolae Adrian, născut în 1999, un fotbalist foarte bun ce va fi în coproprietate cu clubul nostru, 70-30 la sută. La noi va avea posibilitatea sa joace la un nivel mai înalt”, a spus Florin Șoavă.

Față de returul ediției trecute a campionatului Ligii 3, la ACS Podari nu se mai regăsesc: Cioinac, I. Stancu, Simion, Georgescu, Geamănu și D. Stancu, ultimul fiind în probe la echipa germană de liga a 4-a, Rot Weiss Ahlen.

ACS Podari se va pregăti la stadionul propriu până pe 26 iulie, atunci când se va pleca în cantonament la Kladovo, în Serbia, iar pe 5 iulie este programată vizita medicală.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: FB ACS Podari

Pe aceeași temă