Flacăra Făget, sparring-partner pentru Liga 1

09 Sep. 2012, 11:37 Pregătiri, amicale
Flacăra Făget, sparring-partner** pentru Liga 1

Având liber în acest weekend, echipa de Liga a III-a Flacăra Făget a acceptat invitația celor de la Severin de a juca un amical. Fără victorie în Liga I, Severinul s-a răzbunat pe divizionara C: scor 4-2. Golurile au fost reușite de Moutinho (’11,’23 – pen, ’37 – pen) și Thomas (’15), respectiv Gălan (’45 – pen) și Semenea (’75), dar momentul important al amicalului din această seară l-a reprezentat revenirea pe teren a lui Gabriel Boștină.

Ajuns la 35 de ani, mijlocașul Universității Cluj din sezonul trecut ar putea deveni primul fotbalist originar din Mehedinți care joacă pentru CS Turnu Severin! „Am fost invitat să particip la antrenamente, dar e prematur să vorbim despre un transfer. Am pierdut foarte mult timp din pregătire și mi-e foarte greu deocamdată să revin pe teren, într-un meci oficial. Cu siguranță sunt mai mulți mehedințeni care ar merita să joace la acest club. Severinul are pentru prima dată în istorie echipă în Liga I, dar, din păcate, aici nu evoluează niciun localnic”, a spus Boștină, folosit în ultimele 45 de minute.

La echipa severineană au mai debutat și doi jucători italieni, veniți de prin Serie C2. Fundașul Christian Trovo (22 de ani) și mijlocașul Matteo Alberti (24 de ani) au evoluat în partea secundă, dar antrenorul Nicolo Napoli a refuzat să vorbească despre calitățile celor doi conaționali aflați în probe. Deși a venit la malul Dunării de 10 zile, tehnicianul italian încă n-a semnat contractul cu echipa severineană și va anunța săptămâna viitoare dacă rămâne în Oltenia.

Pregătită de Sorin Brîndescu, Flacara Făget a mizat pe: Ostafie – Stefanovici, Gălan, Secotă, Toma, Briciu -Silaghi, Speroni, Szalkai – Abiodun, Andronic, iar pe parcurs au mai intrat Rădulescu – Ardelean, Pleșcan, Semedea, Cărtinișan, Birău, Coșoveanu, Ciobai, Dobre, Schintee.

CS Turnu Severin a început meciul de pe Stadionul „Termo” cu: Iordan – Mitic, Bălău, Dandea, Giurgiu – Buleică, Moutinho, Golic, Zaharia – Thomas, Abba, iar în repriza secundă au mai jucat Trovo, Durimel, Kader, Matteo, Pătrașcu, Boștină, Neacșa și Arnăutu

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

09 Sep. 2012, 11:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă