Final de cantonament moldovenesc pentru CSMS Iași

Mihai Andries 23 Aug. 2013, 19:00 Pregătiri, amicale
Final de cantonament** moldovenesc pentru CSMS Iași

Divizionara secundă CSMS Iași se întoarce sâmbătă acasă, după aproape două săptămâni în care a avut cartierul general stabilit în Republica Moldova, la baza de pregătire a echipei Zimbru Chișinău. În tot acest timp, pe lângă antrenamentele cu caracter fizic și tactic, gruparea pregătită de Costel Enache a disputat și patru meciuri amicale în compania unor adversari de dincolo de Prut, bilanțul fiind următorul: 2-3 cu Volga Novgorod, 1-4 cu Zimbru Chișinău, 2-0 cu FC Costuleni și 3-3 cu FC Tiraspol.

Președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea, s-a declarat mulțumit de stagiul de la Chișinău, dar a admis că mai sunt multe de pus la punct la echipă până la startul campionatului.

„Cantonamentul de la Chișinău a fost o reușită. Am beneficiat de condiții foarte bune, am jucat și patru meciuri cu adversari buni, per total mă declar mulțumit. Sigur, mai sunt reglaje de făcut, mai sunt lucruri de pus la punct, dar până la începerea campionatului sper să rezolvăm și aceste aspecte. S-a simțit și o oarecare oboseală, e și normal, dar cel mai important este că ne întoarcem acasă fără jucători accidentați”, a subliniat Florin Prunea.

Șeful executivului din Copou a precizat că lotul mai trebuie întărit: „Au venit mulți jucători noi, ei s-au integrat bine, au muncit, se vede că au calitate. Sigur, vom mai aduce jucători, dar ca valoare peste ce avem noi în momentul actual”.

În privința spaniolului Manuel Bueno care a dat probe în Republica Moldova, acesta nu a convins și nu va fi reținut în lot.

Prunea s-a declarat mulțumit de modul cum s-au pregătit Narcis Bădic și Andrei Herghelegiu, cei doi jucători care nu au acceptat încă propunerile de prelungire a contractelor. „Bădic și Herghelegiu s-au pregătit foarte bine, urmează ca la revenirea acasă să avem noi discuții privitoare la prelungirea contractelor. În ceea ce-l privește pe Avrămia, care nu a acceptat propunerea noastră, el a rămas la Iași, este pe lista de transferuri și așteptăm oferte”, a punctat șeful clubului CSMS.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Mihai Andries 23 Aug. 2013, 19:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă