FC Viitorul se pregătește la foc automat în Antalya

09 Feb. 2012, 12:24 Pregătiri, amicale

Liderul Seriei I a Ligii a II-a, FC Viitorul Constanța, a demarat, de luni, al doilea stagiu de pregătire al acestei ierni. Ca și precedentul cantonament, stagiul are loc tot în Antalya, unde condițiile de pregătire sunt excelente datorită climei mult mai blânde față de cea de acasă. Jucătorii pregătiți de Cătălin Anghel susțin câte două antrenamente zilnice, unul fizic, iar celălalt tehnico-tactic.

Noii jucători ai Viitorului, Marius Jianu și Claudiu Herea se pregătesc separat. Cei doi fotbaliști sunt în urmă cu pregătirea fizică și efectuează un program special de antrenamente alături de preparatorul fizic Ciprian Prună.

Încă trei jucători în cantonamentul Viitorului

De vineri, lotul formației constănțene din Antalya va fi completat cu alți trei jucători. Internaționalii de juniori Gabriel Iancu, Ionuț Puțanu și Ionuț Vînă vor pleca la Belek pentru a intra în programul de pregătire al echipei de seniori. Decizia a fost luată după ce turneului juniorilor Academiei Hagi din Olanda, programat inițial între 11-19 februarie, a fost amânat din cauza vremii nefavorabile. În cantonamentul Viitorului ar fi trebuit să sosească și internaționalul U20 Cristian Gavra, însă acesta s-a accidentat și urmează, la Constanța, un program de recuperare.

Sâmbătă, meci cu liderul Ligii I

FC Viitorul va demara în weekend seria meciurilor de verificare în al doilea cantonament al acestei ierni. Adversara constănțenilor va fi Dinamo București, partida urmând să se dispute sâmbătă, de la ora 16.00.

Programul meciurilor de verificare ale Viitorului în cantonamentul de la Belek:
11 februarie, ora 16.00: FC Viitorul – Dinamo București
14 februarie: FC Viitorul – Sheriff Tiraspol (Moldova, Liga I)
16 februarie: FC Viitorul – adversar nestabilit
18 februarie: FC Viitorul – Hobro IK (Danemarca, Liga a II-a)

Sursa: Academia Hagi

09 Feb. 2012, 12:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă