FC Hermannstadt, în corzi înaintea meciului cu liderul Dunărea Călărași! Sibienii și-au încheiat amicalele cu un egal în fața unei echipe de Liga 3

Marius ANGHEL 18 Feb. 2018, 17:24 Pregătiri, amicale

Egalul de joi obținut cu ACS Șirineasa (2-2) se pare că nu a fost un accident pentru FC Hermannstadt. Sau, cel puțin, asta reiese din următorul test desfășurat de jucătorii lui Alexandru Pelici și încheiat tot la egalitate și tot contra unei echipe din Liga 3. Sibienii au înregistrat doar un 1-1 cu CFR Cluj II, a 9-a clasată în Seria a 5-a.

Apropierea de meciul cu liderul Dunărea Călărași pare să pună presiune pe jucătorii de la FC Hermannstadt. Ieri, la Cluj-Napoca, sibienii nu au putut câștiga în fața echipei secunde a CFR-ului. Au înscris doar un gol și au și primit unul, iar peste o săptămână au derby pentru primul loc la Călărași.

Cu CFR Cluj II, sibienii au deschis scorul cu două minute înainte de pauză, atunci când Radu Crișan a reluat în plasă mingea ricoșată din bară în urma unei lovituri libere executate de Daniel Tătar. Avantajul limită a rezistat extrem de puțin. Gazdele au egalat imediat, dintr-un penalty, rezultatul fiind și cel final al întâlnirii. Chiar dacă au presat în partea secundă pentru golul victoriei, elevii lui Pelici nu au reușit să mai marcheze o dată în fața unei echipe de Liga 3.

Alexandru Pelici i-a utilizat pe: Cătălin Căbuz – Alexandru Coman (Lucian Dumitriu), Cătălin Pîrvulescu (Ionuț Stoica), Radu Crișan, Mihai Stancu (Claudiu Pamfile) – Robert Boboc (Cristian Danci), Alexandru Curtean – Daniel Tătar, Cosmin Neagu (Olivian Surugiu, Alexandru Târnovan), Andrei Hergheligiu – Bogdan Rusu. Jucătorii trecuți între paranteze au intrat în repriza secundă.

Duminică, 25 februarie, de la ora 15:00, la Călărași, FC Hermannstadt joacă primul meci oficial din noul an, pentru primul loc, contra liderului Dunărea.

Nici echipa lui Dan Alexa nu se simte prea bine în această perioadă. Dunărea a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-2, meciul cu Dacia Unirea Brăila.

Foto: fb FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 18 Feb. 2018, 17:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă