Emoții pentru Bărbuț și Chipirliu. Cei doi jucători s-au accidentat și nu s-au mai antrenat după amicalul cu FK Taraz

Marius ANGHEL 18 Feb. 2015, 18:57 Pregătiri, amicale
Emoții pentru Bărbuț și Chipirliu.** Cei doi jucători s-au accidentat și nu s-au mai antrenat după amicalul cu FK Taraz

Ultimul amical din Antalya al echipei ACS Poli ar putea fi cu ghinion pentru doi jucători ai liderului Seriei a II-a a Ligii 2. Cristian Bărbuț și Bogdan Chipirliu au părăsit, forțat, terenul de joc în testul cu FK Taraz, scor 0-0.

Cristi Bărbuț a acuzat dureri musculare și a fost înlocuit încă din minutul 7 de Bogdan Chipirliu, jucător care la rândul rău a ieșit de pe teren în minutul 53, înlocuit de Alex Popovici, în urma unui duel ce i-a cauzat probleme la genunchiul drept. Cei doi nu s-au antrenat astăzi cu echipa, iar în cursul zilei de vineri, odată cu sosirea la Timișoara, vor fi supuși câte unui test RMN pentru a se depista în ce măsură problemele lor sunt grave.

„A fost un meci tare împotriva unei echipe din Kazahstan. Din punctul meu de vedere a fost pentru echipă un câștig pentru că am arătat foarte multă unitate, am arătat agresivitate. Sigur, marile minusuri sunt accidentările lui Chipirliu și Cristi Bărbuț. Speră să nu fie nimic grav. În multe momente a fost doar o luptă, dar, chiar și așa, ne-am impus jocul și mă bucur foarte mult că, acum, ca echipă mi-a rămas o impresie foarte bună, am fost uniți, am suferit, au evoluat toți jucătorii, au intrat la bătaie și mă bucur pentru asta. Exceptând înfrângerea cu Sarajevo, unde într-adevăr am întâlnit cea mai bună echipă de aici din Antalya, unde la fel am contralat în multe momente jocul, sunt foarte mulțumit de cantonament. Doar că sunt puțin mâhnit și supărat pentru accidentările lui Cristi și Bogdan, dar așteptăm zilele următoare și sperăm să nu fie ceva grav”, a spus, pentru acspoli.ro, Dan Alexa după amicalul terminat la egalitate cu FK Taraz.

Marius ANGHEL 18 Feb. 2015, 18:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă