Egal obținut in extremis pentru Dunărea în ultimul amical din Antalya, cu o echipă de pe podiumul primei ligi a Georgiei. Statistică favorabilă în testele din Turcia

Marius ANGHEL 05 Feb. 2018, 12:49 Pregătiri, amicale
Egal obținut in extremis pentru Dunărea în ultimul amical din Antalya, cu o echipă de pe podiumul primei ligi a Georgiei.** Statistică favorabilă în testele din Turcia

Dunărea Călărași și-a încheiat fără înfrângere meciurile amicale pe care le-a avut programate în cantonamentul din Antalya. În ultimul, disputat duminică după-amiază, contra echipei FC Samtredia, locul 3 din primă ligă a Georgiei, jucătorii lui Dan Alexa au remizat, scor 1-1.

După o primă repriză fără gol marcat, primii care au înscris au făcut-o georgienii, în minutul 55. Dunărea a reușit egalarea in extremis, în minutul 89, prin mijlocașul Valentin Munteanu.

Dan Alexa a început meciul în formula: C. Lungu – Țenea, Dobrosavlevici, Bg. Șandru, Tomozei – Cr. Pușcaș, C. Cristea – Al. Stoica, Drăghiceanu, Cip. Rus – Val. Alexandru. După pauză a fost rulat tot lotul, potrivit site-ului oficial al Dunării.

În precedentele trei jocuri din Antalya, Dunărea a făcut 0-0 cu sud-coreenii de la Daejeon Citizen, 3-2 cu bulgarii de la PFC Cherno More Varna și 2-1 cu rușii de la Tom’ Tomsk. În total liderul Ligii 2 a obținut două victorii și două egaluri.

Călărășenii vor reveni în țară astăzi și de miercuri vor reîncepe antrenamentele, de această dată la baza proprie. Sâmbătă, Dunărea va susține un nou joc de verificare, pe teren propriu, cu CSM Oltenița.

Marius ANGHEL 05 Feb. 2018, 12:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă