Dublă victorie pentru „U” Cluj în ultimele două amicale jucate înaintea reluării campionatului. „Studenții” au dat 11 goluri într-o zi

Marius ANGHEL 15 Feb. 2020, 22:38 Pregătiri, amicale

Nu doar Cristian Pustai și-a testat jucătorii de la Dunărea Călărași pentru ultima dată înainte de reluarea campionatului în două amicale disputate într-o zi, ci și Adrian Falub. „U” Cluj a disputat, sâmbătă, jocuri de pregătire cu Metalurgistul Cugir, cât și cu Victoria Cluj, „studenții” câștigându-le pe amândouă cu un golaveraj 11-2.

Atât amicalul cu Metalurgistul Cugir, cât și cu Victoria Cluj au avut loc pe terenul sintetic din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, acolo unde Universitatea Cluj și-a desfășurat toate partidele amicale disputate în țară în această iarnă.

3-2 cu Metalurgistul Cugir

Cu Metalurgistul Cugir, formație clasată pe locul 4 în Seria a 5-a a Ligii 3, Adrian Falub a aliniat un prim „11” apropiat de cel pe care va miza și în campionat. Goga (4) a avut prima șansă de a marca, dar a luat la țintă bara. Cristian Gavra (17) a avut ținta mai bună, fiindcă a deschis scorul din apropiere, după o incursiune în banda stângă a lui Mailat. Mureșan (30) a trecut pe lângă majorarea scorului, în timp ce Dohotariu (33) a egalat pentru Cugir la capătul unui corner. Până la pauză, Dican a lovit și el bara, în timp ce Barbu, Telcean și Goga nu au reușit să o readucă pe „U” în avantaj.

În partea secundă, datele problemei s-au schimbat, a notat „U” Cluj pe site-ul oficial. Bogdan Barbu (50) a transformat cu siguranță o lovitură de pedeapsă, iar Sebastian Mailat (64) a trimis și el în plasă cu un șut simplu din careu. Un minut mai târziu, tot el avea să bifeze „dubla”, dar, de această dată, reușita sa a fost anulată din cauza unui offside. Oaspeții aveau să înscrie din nou, prin Dicu, acesta stabilind, de altfel, rezultatul final, 3-2.

„U” Cluj în amicalul cu Metalurgistul Cugir: Gorcea – Inacio, Telcean, Andr. Mureșan, Neciu – Bg. Barbu, Dican – Ștefănescu, Goga, Mailat – Gavra.

8-0 cu Victoria Cluj

Apoi, Adrian Falub a schimbat liniile pentru meciul cu Victoria Cluj. În fața unui adversar de „județ”, „studenții” și-au făcut misiunea ușoară încă din primul sfert de oră. Marius Coman (5), Vlad Mihalcea (7 – penalty), Arthur Crăciun (9) și Nicolae Pîrvulescu (15), ultimul cu o super-execuție, au înscris în prima repriză.

Alte patru goluri au venit după pauză, când au debutat în tricoul alb-negru nou-sosiții Răzvan Horj și Nicholas Tudor. S-a terminat 8-0, lista marcatorilor fiind completată de Alin Văsălie (47), George Florescu (52), respectiv Marius Coman (61, 78).

„U” Cluj în amicalul cu Victoria Cluj: Dur-Bozoancă – Ilieș, Art. Crăciun, G. Florescu, Taub – Văsălie, Penescu – Al. Pop, Vl. Mihalcea, Nic. Pîrvulescu – M. Coman. Au mai jucat: Horj și N. Tudor.

De luni, Universitatea Cluj intră în linie dreaptă pentru pregătirea primului meci oficial din 2020. Ardelenii joacă în deschiderea etapei a 22-a a Ligii 2, vineri, pe teren propriu, de la ora 20:00, cu Campionii FC Argeș.

Foto: Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 15 Feb. 2020, 22:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă