Dunărea Călărași a înregistrat o victorie și o remiză în cele două amicale jucate în aceeași zi, ultimele teste înainte de partida cu Petrolul

Marius ANGHEL 15 Feb. 2020, 21:48 Pregătiri, amicale
Dunărea Călărași a înregistrat o victorie și o remiză în cele două amicale jucate în aceeași zi,** ultimele teste înainte de partida cu Petrolul

Dunărea Călărași a desfășurat, sâmbătă, două mini-meciuri amicale în care Cristian Pustai și-a testat jucătorii înaintea primei partide oficiale din 2020, cu Petrolul. A 11-a clasată din Liga 2 a câștigat cu 5-0 jocul cu Agricola Borcea și a remizat, scor 1-1, cu Axiopolis Cernavodă.

Ambele meciuri amicale, primul desfășurat pe durata a 60 de minute, iar al doilea de 45 de minute, au avut loc pe Prefab Arena din Modelu. Pentru fiecare joc, Cristian Pustai a utilizat un prim „11” diferit.

5-0 cu Agricola Borcea în 60 de minute

Cu Agricola Borcea, ocupanta locului 11 în Seria a 2-a a Ligii 3, Dunărea s-a impus cu 5-0, la capătul unui joc desfășurat pe durata a 60 de minute și în care a dominat cu autoritate. Adversarii au ratat și ei două bune oportunități, portarul Krell fiind de fiecare dată pe fază. Au marcat Bogdan Rusu, de trei ori, în minutele 9, 42, 47, Adrian Zaluschi, dintr-un penalty obținut de Rusu, în minutul 40, și Thaer Bawab, în minutul 58, tot el trimițând o dată și balonul în bară.

Dunărea Călărași în amicalul cu Agricola Borcea: Krell – Al. Sîrbu, Bg. Șandru, Ozcan, Jica – Lopez, Rob. Boboc – Zaluschi, Bawab, Honciu – Bg. Rusu

1-1 cu Axiopolis Cernavodă

În al doilea joc, împotriva constănțenilor de la Axiopolis Sport Cernavodă, clasata pe locul 13 în Seria a 2-a a Ligii 3, Cristian Pustai a utilizat pe durata a doar 45 de minute, de această dată, un alt prim „11”. George Tudoran a deschis scorul în minutul 36, în urma unui penalty obținut de Mediop Ndiaye, însă adversarii au egalat după doar trei minute, tot în urma unei lovituri de la 11 metri, transformată de Silviu Moise.

În minutul 42, Cristian Raiciu a văzut cartonașul roșu, locul său pe teren fiind luat de Ionuț Țenea.

Dunărea Călărași în amicalul cu Axiopolis Cernavodă: Calancea – Sabangeanu, Rougkalas, Puțaru, Mendy – Cr. Raiciu, A. Moise – Tudoran, Gab. Toma, Cl. Vereș – Ndiaye. A mai jucat și Țenea.

Dunărea Călărași va juca sâmbătă următoare, 22 februarie, de la ora 12:00, primul meci oficial din 2020, la Ploiești, cu Petrolul.

Marius ANGHEL 15 Feb. 2020, 21:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă