„Doctorul”: „Echipa din prima repriză a dat dovadă că este de Liga a II-a”

11 Aug. 2011, 11:56 Pregătiri, amicale

După eșecul cu FC Olt, 1-2 în Zăvoi, managerul CSM Râmnicu Vâlcea, Laurențiu Tudor a acuzat prestația jucătorilor intrați în repriza secundă.

„A fost un rezultat neplăcut, dar am făcut schimbări mari în repriza secundă, ne-am atins scopul acestui amical. Cei care au intrat în partea secundă nu au înțeles ce le-am spus, nimeni nu este titular la acest moment, unii fotbaliști au înțeles exact opusul. Există un prim unsprezece, este posibil ca el să fie cel din prima repriză, care a dat dovadă că este o echipă de Liga a II-a. Au fost și jucători în probe, am vrut să-i văd la meciuri tot cu echipe de Divizia B, Balint e un junior interesant, să sperăm că îl putem lua. Ionuț Popescu este un jucător pe care ni l-am dorit mult, să sperăm că putem să-l oprim, așteptăm cu nerăbdare ca jucătorii să semneze cu clubul” spus Doctorul.

Joi, CSM pleacă la Constanța, unde vineri va întâlni într-un joc de verificare pe Viitorul, echipa finanțată de Gheorghe Hagi, în care gazdele își vor prezenta lotul pentru sezonul viitor. „E un joc bun, de aia am folosit două echipe, vreau ca jucători mei să fie apți fizic”.

Articl scris de Adi Georgescu

11 Aug. 2011, 11:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă