CSM s-a reunit azi în Zăvoi: „Va fi greu să ne salvăm”

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 14:02 Pregătiri, amicale
CSM s-a reunit azi în Zăvoi:**

Vâlcenii de la CSM s-au reunit astăzi de dimineață la Spitalul Județean, unde au efectuat vizita medicală, apoi au susținut primul antrenament din acest an în Zăvoi.

Deocamdată, sunt certe despărțirile de Toma, Vizitiu, Văduva și Traore. Lui Toma i s-a reziliat deja contractul, Traore și Vizitiu vor avea aceeași soartă, în timp ce Văduva, care era împrumutat de la Steaua, a fost rechemat de bucureșteni. Stranierii Nkongue și Daouda au mai fost învoiți și sunt așteptați la finalul lunii.

La reunire, singurul nume nou mai cunoscut a fost mijlocașul dreapta Surugiu (22 ani). Portarul Hotoboc (34 ani) este așteptat și el zilele viitoare, după ce se va judeca memoriul său, prin care cere să devină liber de contractul cu Jiul. Au venit mai mulți juniori în probe, însă este greu de crezut că antrenorul Tudor va opri vreunul dintre ei.

„Doctorul” caută jucători cu experiență, care să aducă un plus unui lot care în tur a dezamăgit. „În primul rând, obiectivul este menținerea, va fi greu pentru că retrogradează două echipe, dar încercăm să creăm o echipă mult mai bună decât în tur. Sperăm ca jucătorii cu care suntem în discuții să semneze cu noi. Primele două săptămâni ne antrenăm în Zăvoi, apoi, în funcție de condițiile meteo, vom vedea. Sper să se achite restanțele, pentru a avea liniște în pregătire” a susținut antrenorul Laurențiu Tudor.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 14:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă