Csik e gata de debut: „Am conturat un prim 11, dar până sâmbătă mai e ceva timp de gândire”

Marius ANGHEL 03 Sep. 2013, 12:58 Pregătiri, amicale
Csik e gata de debut:**

După șapte ani de așteptare, Olimpia revine în Liga a 2-a. Elevii lui Tibi Csik vor debuta în noul sezon sâmbătă, de la ora 11, când la Satu Mare va veni Craiova lui Mititelu. Tibi Csik se declară optimist înaintea startului în noul sezon și spune că are mare încredere în băieți, mai ales că are la dispoziție un lot echilibrat.

Csik recunoaște că și-ar fi dorit să joace un amical înaintea primului meci oficial, dar, din păcate, echipele de liga 1 din zonă au avut alt program, atât U cât și CFR Cluj fiind acum într-un minicantonament.

„Avem un lot echilibrat și mă bucur că am reușit să aducem acasă jucătorii sătmăreni cei mai buni pe care i-am avut la alte echipe de liga a 2-a. Avem nevoie de un start bun, de o victorie cu Craiova și sunt convins că o putem obține. Avem informații despre jocul Craiovei și cred că au și ei puncte slabe. Îl respect pe antrenorul lor, Nicolo Napoli, dar vreau să-l înving” a spus Tibi Csik într-un interviu acordat emisiunii Săptămîna sportivă de la Nord Vest TV, care speră ca sâmbătă să fie inspirat în alegerea formulei de start.

„Am conturat un prim 11, dar până sâmbătă mai e ceva timp de gândire…”, recunoaște Csik, care sâmbătă a programat un meci școală împărțind lotul în două echipe, a mai spus Tibi Csik, .

De remarcat că deși s-a vorbit de o posibilă despărțire, atât portarul Miron cât și atacantul Marinaș au rămas în lot. De asemenea cadetul Lemac a rămas sub formă de împrumut de la Dinamo II, doar Negruț alegând să plece la Vâlcea după ce toată vara s-a pregătit la Satu Mare.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 03 Sep. 2013, 12:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă