CSC Sânmartin, în pregătiri pentru retur. Todea și Lobonț au plecat din țară

Mihai Andries 22 Jan. 2015, 15:43 Pregătiri, amicale
CSC Sânmartin, în pregătiri pentru retur.** Todea și Lobonț au plecat din țară

Echipa bihoreană de fotbal din Liga a III-a CSC Sânmartin și-a reluat de o săptămână pregătirile în perspectiva abordării returului de campionat, ediția 2014-2015. Antrenorii Florin Farcaș, Cosmin Brândaș și Dumitru Paul au la dispoziție în linii mari lotul de jucători din prima parte a competiției, cu excepția lui Lucian Todea și Laurențiu Lobonț.

Primul a ales să evolueze începând cu această iarnă pentru o echipă din liga secundă din Oman, Sohar, acolo unde va fi coleg cu Șerban Pop, căpitanul Oșorheiului în tur. În schimb, Lobonț a plecat la muncă în Anglia, unde încearcă să-și găsească și un angajament la o echipă de ligă inferioară.

Cei trei tehnicieni au la dispoziție astfel lotul de jucători format din: Sergiu Ghilea, Cosmin Verdeș, Cristian Morar, Răzvan Matei, George Bogdan, Ionuț Cervinschi, George Mangra, Bogdan Mintaș, Marian Arsene, Bogdan Chira, Cristian Cura, Cristian Copil, Roland Novak, Ovidiu Ghilea, Andrei Grosu, Ionuț Pantea, Ciprian Cornea, Leo Jurca, Cristian Jurca, Gheorghe Popescu, Sebastian Zadori și Adrian Olariu.

Da că la capitolul veniri nu se constată nici un nume, la plecări, pe lângă Todea și Lobonț, curtat mai este și atacantul Gh. Popescu, de către FC Bihor, numai că staff-ul clubului din Sânmartin și-l dorește în continuare la echipă, el fiind un om de bază în compartimentul ofensiv.

Conform antrenorului Florin Fărcaș, lotul de jucători se mai poate întregi cu „unul-doi tineri de perspectivă, dacă-i vom găsi”.
În ceea ce privește jocurile amicale, echipa din Sânmartin va disputa în această iarnă are opt meciuri, urmând a întâlni pe: Șoimii Pâncota (24 ianuarie), CS Ineu (31 ianuarie), FC Bihor (4 februarie), Olimpia Satu Mare (8 februarie), Olimpia II Satu Mare (14 februarie), Crișul Sântandrei (18 februarie), echipa de juniori A de la LPS Bihorul (21 februarie) și pe Progresul Pecica (28 februarie).

Antrenorul Florin Fărcaș a mai adăugat că, pentru retur, „obiectivul echipei este să facem o figură cât mai frumoasă”.

Sursa: EBihoreanul

Mihai Andries 22 Jan. 2015, 15:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă