Chindriș a revenit pe gazon după o jumătate de an

24 Mar. 2012, 10:15 Pregătiri, amicale
Chindriș a revenit pe gazon** după o jumătate de an

Șase luni fără o zi a stat unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai „Bătrânei Doamne” departe de gazon. Marius Chindriș s-a accidentat grav pe 24 septembrie 2011 la Piatra Olt și a revenit pe gazon, e adevărat într-un meci amical, pe 23 martie 2012. Mijlocașul defensiv a împlinit recent 21 de ani și, în momentul în care se va pune la punct și cu pregătirea fizică, va fi o soluție în plus pentru un post rezervat fotbaliștilor Under 22.

Important este că arădeanul a pășit din nou pe gazon alături de colegii săi, s-a implicat cât l-au ținut balamelele în amicalul cu Frontiera Curtici, și, probabil, în două-trei săptămâni va prinde și lotul pentru o confruntare oficială.

„Exista și varianta redebutului lui Chindriș la meciul dintre UTA II și Șoimii Pâncota, în care vor fi angrenați mai mulți jucători de la prima echipă, însă ne-am gândit că acolo va exista mai multă adversitate, iar riscul pentru o nouă accidentare era mai ridicat. Până una alta, ne bucurăm de revenirea sa în echipă și în scurt timp va avea șansa sa. Să nu uităm că e unul dintre jucătorii noștri tineri, care a demonstrat deja că se descurcă bine în Liga a 2-a”, a precizat Roland Nagy.

Sursa: Sport Arad

24 Mar. 2012, 10:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă