Cei din urmă cu pregătirea sunt cei dintâi în clasament. FCM Baia Mare s-a reunit astăzi, cu două săptămâni întârziere

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Jan. 2016, 18:46 Actualizat: 27 Jan. 2016, 19:22 Pregătiri, amicale
  • FCM Baia Mare, liderul Seriei a II-a a Ligii 2, a efectuat astăzi, 25 ianuarie, primul antrenament din 2016, iar jucătorii au deocamdată doar promisiuni că își vor primi banii.
  • Formația pregătită de Dorin Toma a avut conturile blocate, motiv pentru care și-a amânat începrea pregătirii.


Lotul echipei FCM Baia Mare s-a antrenat astăzi, pentru prima dată în 2016. Chinuiți de restanțe salariale de patru sau cinci luni, jucătorii lui Dorin Toma s-au prezentat la reunire cu promisiunea că își vor primi o parte din salariile restante, în această săptămână.

Față de lotul cu care băimărenii au terminat pregătirea, lipsește doar golgheterul Sergiu Arnăutu, dar Dorin Toma se așteaptă să mai plece jucători.

Antrenorul a obținut cantonamentul în străinătate, pe care l-a cerut conducerii. Băimărenii vor pleca în Ungaria pe 1 februarie. „La prima vedere suntem puțin demoralizați. Încercăm să îi aducem din punct de vedere mental la ceea ce ne dorim noi pentru că trebuie să se pregătească pe un fond bun. Am și întârziat pregătirea și trebuie să recuperăm. Se prevăd modificări în funcție de jucătorii care și-au depus memorii și jucătorii care vrem să îi aducem. Vrem 3-4 jucători să transferăm, dar deocamdată nu pot să vă dau detalii despre acest lucru. Eu sper să se rezolve situația financiară, dar nu știu prea multe din acest punct de vedere. În această săptămână noi am intrat într-un cantonament la „Viorel Mateianu”, după care încheiem săptămâna cu un joc cu Recea, iar din 1 februarie avem stabilit două săptămâni cantonament în Ungaria, unde avem perfectate deja patru meciuri amicale. Sperăm să ajungem și acolo. Ultima parte a campionatului va fi foarte grea din două puncte de vedere. Unu este nesiguranța pe care am avut-o noi în această iarnă și întârzierea pregătirii cu două săptămâni. Și doi: avem cele mai grele meciuri cu adversari foarte buni, dar noi suntem încrezători și sperăm să ne atingem obiectivul: calificarea în play-off” a declarat, citat de actualmm.ro, Dorin Toma.

Visează la promovare

Chiar și problemele care au cauzat amânarea începutului pregătirii, băimărenii visează încă la promovare. „Ne-am reunit, așteptam lucru acest pentru că s-a amânat cu două săptămâni și am cam pierdut din acesT start de pregătire. Se poate recupera, trebuie să fim serioși și să ne pregătim cât mai bine. Va fi o parte dificilă pentru că toate echipele s-au întărit, dar la final eu zic că o să fim acolo unde ne-am propus”, a spus Marius Hodor.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Jan. 2016, 18:46 Actualizat: 27 Jan. 2016, 19:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă