Cea mai importantă noutate de la reunirea Conpetului a fost la nivelul staff-ului!

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 13:41 Pregătiri, amicale

Ieri, Conpet Ploiești a efectuat primul antrenament din 2013, ședința de pregătire condusă de Florin Pârvu, Gheorghe Bărbuceanu și Marian Ioana fiind una la care au participat nu mai puțin de 27 de jucători.

Cea mai importantă noutate nu a fost însă la nivelul lotului de jucători, unde vor fi modificări, în continuare, ci la nivelul staff-ului, organigrama clubului fiind modificată, în unanimitate de voturi, aprobându-se numirea în funția de manager general a lui Lucian Rădulescu.

Fostul oficial al cluburilor Petrolul Ploiești, FC Vaslui și Chimia Brazi revine într-o funcție de conducere, la Conpet, continuarea activității acestui club fiind, în acest moment, primul obiectiv realizat și, poate, cel mai important.

Sorin Ciobanu – surpriza de la antrenament

La nivelul lotului de jucători, Pârvu a avut cantitate, urmând ca, pe parcursul zilelor următoare, efectivul de jucători să sufere modificări. Va pleca, sigur, Abba, căruia îi expiră pașaportul, astfel că trebuie să se ducă în Nigeria, în timp ce pentru Manea și Mușea vor fi demarate tratative cu Dinamo, respectiv Unirea Slobozia, în vederea acordării transferurilor, în anumite condiții.

Printre noutăți s-a aflat și fostul prim-divizionar Sorin Ciobanu, acesta fiind liber de contract, după un lung șir de litigii cu Sportul Studențesc. Ciobanu, care a mai lucrat cu noul manager, la Petrolul, respectiv Brazi, ia în calcul și o eventuală înțelegere cu Conpetul, până în vară.

Programul echipei va include antrenamente zilnice la Strejnic, un cantonament centralizat, axat 100% pe pregătirea fizică, timp de 6 zile, tot la baza proprie, precum și o serie de partide amicale, pe lista adversarelor fiind juniorii Astrei, Flacăra Moreni, CS Blejoi, CSM Câmpina, Dinamo II și Astra 2 Ciorani.

„Este important că am început activitatea, și eu cred că avem timp să ne formăm un lot care să facă față exigențelor acestui eșalon” – spune tehnicianul Florin Pârvu.

Cei 27 de jucători prezenți la reunire
Nedelcovici, Ene, Marinică (Petrolistul Boldești) – portari
Constantin, Oae, D. Badea, Ștefan, Stanca, Olteanu, Cocoș, Al. Costache (revenit de la Avântul Măneciu), S. Ciobanu (ex Sportul Studențesc) – fundași
Căpălău, C. Munteanu, Herea, Slobozeanu, I. Maria, Ruptureanu, Țugui, Doncilă (Astra, juniori), Anghel – mijlocași
Iancu, Mihăilă, Dr. Gheorghe, C. Nica (Intersport Fortuna 2), Abba, Tudorache (CSO Plopeni) – atacanți

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 13:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă