Bonusuri pentru cei mai rapizi târgovișteni!

18 Jan. 2012, 15:52 Pregătiri, amicale

Fotbaliștii de la Chindia au parte de zile infernale în cantonamentul de la Peștera. Marți și miercuri au fost programate serii de alergări în pantă, alergări ușoare pe distanța de șapte kilometri, dar și … o ședință tehnică în care antrenorul Stoican le-a expus jucătorilor principiile sale tehnico-tactice.

Marți după-amiază, jucătorii Chindiei au efectuat un program de alergare în pantă, 8 serii a câte 100 de metri fiecare, urmat de lucru în sala de forță și refacere la saună și bazin. Înainte de cină, în cadrul unei ședințe tehnice teoretice, antrenorul Flavius Stoican a prezentat câteva principii de joc pe care se va pune bază în următoarele partide pe care Chindia le are de disputat: „Sunt convins că toți, indiferent de postul pe care jucați, știți ce aveți de făcut, dar trebuie să știți și cum anume vă voi cere eu, la un moment dat, să abordați o anumită fază a jocului”, le-a spus tehnicianul Chindiei elevilor săi, care a prezentat situații specifice pentru diferite posturi, atât în faza de apărare, cât și în cea de atac.

Ziua de miercuri a debutat cu sesiunea de alergare matinală, constând în parcurgerea a sapte kilometri în 30 de minute. La ședința premergătoare antrenamentului de fond, Flavius Stoican i-a motivat în plus pe jucătorii Chindiei: „Ați văzut că azi dimineață la alergare nu au fost Rădoi, Peri, Verdeș, Dobre și Pătru. Este un bonus pe care vreau să-l acord celor care se pregătesc foarte serios și scot timpi sub baremurile pe care le-am impus. Astăzi le-am dat lor ținând cont de vârstă, dar mă gândesc deja și la Honciu, Șerban, Dinu și nu doar ei”, a încheiat Flavius Stoican.

Antrenamentul de prânz a constat în trei serii de alergare, a câte 2.000 de metri fiecare.

A venit și Mihăescu!

Așa cum liga2.ro a anunțat de câteva săptămâni bune, printre fotbaliștii vizați de Flavius Stoican pentru un transfer la Chindia se află și Mădălin Mihăescu, jucător cu care tehnicianul a lucrat și la Minerul Mehedinți, dar și la Dinamo II. Mihăescu a ajuns marți în cantonamentul Chindiei de la Peștera.

Fulare pentru fani

Site-ul suporterilor, www.chindiatargoviste.ro, intentionează să lanseze saptămâna viitoare comanda de 80-100 de fulare în culorile echipei favorite, roșu și albastru. Fiecare fan ar trebui să cotizeze cu 19 lei pentru un fular. La rândul său, președintele Mihai Neguț a anunțat că în curând Chindia va avea un fanclub și un magazin oficial cu articole pentru suporteri, fără a preciza însă o dată exactă.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: FC Chindia Târgoviște

18 Jan. 2012, 15:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă