Bărbuț ratează restartul Ligii 2. Alexa a apelat ieri la Kneeshaw

Mihai Andries 22 Feb. 2015, 11:39 Pregătiri, amicale
Bărbuț ratează restartul Ligii 2.** Alexa a apelat ieri la Kneeshaw

ACS Poli a înfruntat ieri Olimpia Satu Mare fără o serie de jucători importanți. Cea mai mare pierdere a trupei pregătite de Dan Alexa e cea a lui Cristi Bărbuț, tânărul atacant a suferit o ruptură fibrilară în Turcia și va rata astfel primul joc oficial din 2015. Rody și Chipirliu nu au putut fi nici ei folosiți în testul câștigat cu 1-0 în fața colegei de serie.

Timișorenii au avut mari emoții cu încă un jucător după câteva minute scurse din partida cu „Oli”. Alex Popovici s-a ciocnit de un adversar și a acuzat dureri mari la torace.

 „M-am speriat, el a revenit din fericire, chiar voia sa reintre, dar sigur e un amical bun și nu ne permitem… Important e că e sănătos. Bărbuț are din păcate cea mai gravă problemă, are ruptură fibrilară, azi au venit rezultatele RMN-ului, pentru noi e o pierdere mare. Bogdan Chipirliu are o entorsă de genunchi ușoară, stă trei-patru zile”, a spus Dan Alexa. Bărbuț a suferit accidentarea în testul dur cu kazacii de la Taraz. Nici Rody, cu pubalgie, nu a putut fi apt ieri, în timp ce Pedro Henrique a fost înlocuit mai repede pentru a fi menajat.

„Pedro a simțit ceva, am preferat să-l schimb, acestea erau variantele. Nanu, Popovici s-a și lovit… De aceea am apelat și la Kneeshaw, care nu a fost în Antalya. Pedro a avut ceva și la antrenament”, a precizat Alexa. Sâmbăta viitoare ACS Poli va juca cu UTA BD și se încearcă perfecționarea unui al doilea amical în aceeași zi, cu Vulturii Lugoj, pentru jucătorii de rezervă.

Sursa: Sport 9

Mihai Andries 22 Feb. 2015, 11:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă