Bănel Nicoliță nu s-a lăsat de fotbal. Cu fostul stelist pe teren, CS Făurei crește în joc

Marius ANGHEL 09 Aug. 2016, 12:23 Pregătiri, amicale

De când a fost preluată de Bănel Nicoliță, CS Făurei obține rezultate notabile în partidele amicale, fapt ce denotă că gruparea fotbalistică din acest oraș cu tradiție în fotbal, este pe un drum foarte bun. Duminica trecută, CS Făurei, cu Bănel Nicoliță în rol de dirijor din teren, a disputat un amical pe terenul Olimpiei Râmnicu Sărat, formație care în sezonul precedent s-a clasat pe locul al doilea în Seria I a Ligii a III-a, iar la finalul testului de verificare rezultatul a fost egal, 1-1.

Cu un stil de joc foarte ofensiv, imprimat de fostul internațional, CS Făurei a deschis scorul încă din minutul 8, când Stelian Nicoliță a transformat un penalty obținut de Georgel Pungă. Trei minute mai târziu putea fi 2-0 pentru formația coordonată de Bănel Nicoliță. În acel minut, Chirică a șutat de la marginea careului, portarul gazdelor a respins mingea în față, Pungă a șutat violent la vinclu, însă Toader a avut o paradă spectaculoasă și a scos mingea de la rădăcina barei.

Cu un Bănel Nicoliță în vervă mare de joc, formația vizitatoare a controlat ostilitățile în teren, a dominat teritorial, însă nu a mai reușit să înscrie până la pauză. Au făcut-o în schimb gazdele în minutul 42, când Ionuț Roman a profitat de o nesincronizare a defensivei din Făurei și a restabilit egalitatea.

În repriza a doua, una în care tot CS Făurei a fost echipa cu o posesie mai bună a mingei, Stelian Nicoliță a irosit două mari șanse de gol, pe lista ratărilor și-a trecut numele și Silviu Crăciun, care nu a reușit să înscrie din 3 metri, astfel că amicalul s-a încheiat nedecis, 1-1.

„Suntem pe un drum bun. Am întâlnit o adversară de top din Liga a III-a și consider că ne-am ridicat la nivelul ei în acest amical. Rezultatul nu este unul de neluat în seamă, ținând cont că am jucat pe terenul uneia dintre echipele de top din Seria întâi a Ligii a III, pentru mine lucrul cel mai important este că echipa crește în omogenitate de la meci la meci”, a declarat Bănel Nicoliță.

În altă ordine de idei, înaintea partidei de seniori s-a disputat un amical între o echipă de juniori de la Olimpia Râmnicu Sărat și formația de juniori A1 de la CS Făurei. După un meci spectaculos, în care oaspeții au condus cu 1-0, gazdele s-au impus cu 3-2.

CS Făurei: Goicea – Grozea, Ghețu, Poterașu, Ciurea – Chirică, Bănel Nicoliță, Vlad Omer – Pungă, Bardaș, S. Nicoliță. În repriza a doua au mai evoluat portarul Baltag și jucătorii de câmp Mâță, C. Ion, Colgiu, S. Crăciun, Aliman, Z. Bulancea.

Olimpia Rm. Sărat: Toader – Tucă, Ceaușel, Târâlă, Ghițulescu – Cârjan, Bodoc, Tudor, Roman – Bălan, Crețu. În repriza a doua au mai evoluat portarul Jalbă și jucătorii de câmp Tănase, Stanciu, Dicu, Hâră, Ceparu, Chiorpec.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: FB Olimpia Râmnicu Sărat – Supporter

Marius ANGHEL 09 Aug. 2016, 12:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă