Axintele a intrat în vacanță cu un egal contra Voluntariului

Mihai Andries 07 Dec. 2012, 01:58 Pregătiri, amicale

Miercuri la prânz campioana de toamnă a seriei a II-a din al treilea eșalon a disputat un ultim amical înainte de vacanța de iarnă. Adversară le-a fost echipa Voluntariului, ocupanta locului 10 din seria a III-a a aceluiași eșalon. Meciul disputat la Voluntari, pe vechea arenă din centrul orașului, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Gazdele au fost cele care au deschis scorul prin golgheterul din campionat, Andrei Spătaru, care a șutat fără speranțe pentru portarul Viitorului. Egalarea a venit pe final prin reușita lui Fătu care a marcat cu o execuție din careul mic al echipei ilfovene. În partea a doua a meciului și-a făcut simțită prezența și o ploaie măruntă, care a influențat negativ calitatea jocului.

Axintele a început meciul cu Răduță – Vasile, N. Ionel, Simion, Bogoș, Șelaru, Robu, Florea, R. Tudor, Chiriță, M. Ștefan. Au mai jucat Sava – B. Matei, Pintilie, Dedu, Fătu, Novac. au lipsit din cauza accidentărilor: Stoica, Oprișan și Mihociu, în timp ce la serviciile lui Moses s-a renunțat.

De partea cealaltă, Voluntariul a răspuns cu Dănciulescu – Lupașcu, Banu, Pacinschi, Palamariu, Cr. DInu, Murgan, Ghirie, V. DInu, A. Spătaru. Au mai intrat printre alții și Vieru – A. Ghiță, Elvis Stan, Ad. Ghiță, Negoiță.

 

 

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 07 Dec. 2012, 01:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă