„Avem un lot echilibrat, experimentat și valoros!”

06 Feb. 2012, 10:00 Pregătiri, amicale

După ce antrenorul principal declarase într-o conferință de presă că divizionara secundă din Copou nu are nici o șansă să promoveze în vară dacă nu-și aduce jucători buni pe posturile deficitare, președintele Florin Prunea l-a contrazis categoric. Și nu este prima dată când cei doi se contrează, un episod similar derulându-se și în urmă cu zece zile, când fostul internațional a anunțat că CSMS are bani pentru transferuri, dar că acestea nu trebuie făcute doar de dragul de a fi făcute.

Faptul că președintele și tehnicianul grupării ieșene nu privesc deloc la fel strategia de urcare în elită nu mai este deloc un secret. În timp ce Ionuț Popa strigă în gura mare că fără un portar și un atacant, presupunând aici că stoperul francez Camara, sosit de joi în Iași, va fi legitimat, echipa nu-și poate atinge obiectivul, Prunea susține foarte convins că lucrurile stau chiar bine în Copou. „Am făcut până acum nu mai puțin de patru achiziții – sârbii Petrovic și Brajkovic, Crețu, Milea, și îi mai avem deja la pregătire și pe Camara și Codrea, dar suntem încă în discuții și pentru alți jucători. Așteptăm însă răspunsuri pentru aducerea unui portar experimentat, pentru că nu facem transferuri doar ca să ne aflăm în treabă, pentru simplul fapt că avem un lot echilibrat și chiar valoros. Îmbucurător este că și tinerii încep să confirme, iar aici mă gândesc la Crețu și la Avrămia, iar ce ne-ar mai trebui la echipă vom realiza în funcție și de buget”, ne-a spus președintele executiv al CSMS, care nu a ascuns că îi va legitima doar pe cei care sunt dispuși să vină la Iași pentru a face cu adevărat performanță, nu pentru a goli visteria clubului.

Prezent la câte un antrenament vineri, sâmbătă și ieri, francezul Camara, care în toamnă a jucat în toate cele 15 meciuri pentru colega de eșalon a ieșenilor Unirea Alba Iulia, a lăsat o impresie bună, chiar dacă se află puțin în urmă cu pregătirea. „A evoluat în cea mai bună defensivă pe care a avut-o în toamnă o formație din România, Unirea, încasând în tur doar opt goluri. Iar cel mai important aport la această poziționare o au portarul și fundașii centrali”, a ținut să menționeze și șeful băncii tehnice, care a recunoscut că fundașul a sosit tot pe „filiera” sa, chiar dacă cu doar câteva ore în urmă anunțase că nu se mai implică în campania de transferuri.

„Nu aducem jucători doar pentru a ne păpa banii, ci care să-și dorească să ne ajute, iar dacă discuțiile purtate ne conduc în această direcție sigur că punem munca și pretențiile pe același plan. În nici un caz pretențiile înaintea valorii!”
Florin Prunea, președinte CSMS Iași

„Avem referințe excelente despre stoperul francez Camara, care în tur a jucat în toate cele 15 meciuri la Alba Iulia, unde a făcut parte în toamnă din cea mai bună defensivă a vreunei echipe din România. Rămâne ca și președintele să se înțeleagă cu el”
Ionuț Popa, antrenor CSMS Iași

Sursa: Evenimentul

06 Feb. 2012, 10:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă