„Am avut probleme în atac și în apărare”

26 Jul. 2009, 15:41 Pregătiri, amicale

 

Ionuț Popa, principalul formației UTA, a pus eșecul din meciul de pregătire de sâmbătă, cu Mako, pe seama problemelor din linia de atac și a formei slabe a tuturor fundașilor, care au comis greșeli grave. „S-a văzut clar că nu avem atac. N-am avut soluții și am jucat cu Leucuța vârf împins. A marcat un gol, a ratat alte două-trei ocazii, dar s-a simțit că e singur în atac, că nu are susținere și nu s-a putut descurca. Avem o mare problemă cu atacul și trebuie să o rezolvăm cumva. Ideea este alta – UTA nu are bani să cumpere jucători și toate variantele pe care le-am găsit pentru completarea lotului presupun bani”, a spus Ionuț Popa.

Nici fundașii Pascariu, Pocuca, Yanchuk și Mutulescu nu au scăpat de critica antrenorului, care s-a declarat total nemulțumit de jocul lor. „Am luat niște goluri comice. Chiar nu-mi dau seama ce s-a întâmplat cu ei. Toți au greșit, toți au jucat mult sub ceea ce pot. Ori sunt obosiți, ori nu s-au concentrat, nu-mi dau seama încă, dar au făcut greșeli impardonabile”, a completat Ionuț Popa.

Roman, Edson, Nădăban și Drida – accidentați

Roman, Edson, Nădăban și Drida nu au jucat pentru UTA în întâlnirea amicală de sâmbătă seara de la Mako. Toți au probleme medicale și au fost menajați. Ionuț Popa s-a declarat îngrijorat de starea lui Edson, care acuză din nou dureri la genunchi, antrenamentele și jocurile cu Sebiș și ACU punându-și amprenta serios asupra portughezului. Roman mai are nevoie de câteva zile de pauză, iar Drida și Nădăban vor reintra în scurt timp în program.

Amamoo a plecat

Ghanezul William Amamoo nu mai face din lotul lărgit al echipei UTA. Adus la mijlocul săptămânii trecute, pentru a fi testat în meciul amical cu ACU Arad și în cadrul unui antrenament, portarul ghanez în vârstă de 27 de ani și-a expus apoi pretențiile financiare. El n-a fost dispus să urmeze o perioadă normală de probe de joc, considerând că și-a etalat cunoștiințele în cadrul meciului cu ACU și a unui antrenament. Apoi, le-a comunicat oficialilor utiști pretențiile sale și a plecat, urmând să fie contactat de șefii Bătrânei Doamne.

 

Articol scris de: Sebastian ȘICLOVAN
 

26 Jul. 2009, 15:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă