AFC Hermannstadt a câștigat amicalul cu Ripensia. Pelici: „În mare parte sunt mulțumit de modul în care se prezintă echipa”

Marius ANGHEL 14 Jul. 2017, 14:51 Pregătiri, amicale

După ce ieri a trecut cu 2-0 de Gaz Metan Mediaș II, AFC Hermannstadt a jucat la o zi distanță un nou amical pe stadionul Obor din Sibiu, de această dată cu Ripensia Timișoara. Meciul test dintre cele două nou-promovate în Liga 2 s-a încheiat cu victoria sibienilor, scor 3-1, după ce la pauză rezultatul era 2-0.

Mijlocașul Radu Necșulescu a deschis scorul cu un șut din marginea careului mare, Adrian Cîrstean a majorat diferența din centrarea lui Bogdan Rusu, iar Radu Crișan a făcut 3-0 imediat după pauză. Ripensia a redus din diferență în finalul meciului prin Andrei Dumiter.

Pentru FC Hermannstadt au evoluat următorii jucători: Cătălin Căbuz – Daniel Tătar (Alexandru Străulea), Radu Crișan (Cătălin Pîrvulescu), Ionuț Stoica (Robert Bratu), Claudiu Pamfile, Lucian Dumitriu (Bogdan Piko), Radu Necșulescu, Alexandru Neacșa (Sabin Lupu), Bogdan Rusu, George Monea, Adrian Cârstean (Ștefan Blănaru).

Ripensia a început amicalul cu Vlad Ignat – Ad. Popa, Hecsko, Vlădia, Popescu, Ad. Ungureanu, Mânecan, Zaluschi, C. Toma, Matiș, Mediop. În repriza secundă timișorenii au mizat pe Rădulescu – Luca, Horcea, Apro, Ovidiu Semeniuc, Marius Semeniuc, Stoi, Bobină, Dumiter, Golda, Nanu.

Portarul Vlad Ignat, Horcea și Ovidiu Semeniuc au fost testați de antrenorul Remus Steop, primul fiind aproape sigur că va continua cu Ripensia.

„Venim după perioada de acumulări fizice din cantonamentul de la Săcele. În această perioadă încercăm să cristalizăm o formulă de echipă. Mai avem programate trei jocuri de verificare până la debutul campionatului. În mare parte sunt mulțumit de modul în care se prezintă echipa”, a declarat antrenorul principal al echipei AFC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

Cele două echipe se vor întâlni din nou miercuri, 19 iulie, de la ora 11:00, de această dată la Timișoara, pe stadionul Ciarda Roșie.

AFC Hermannstadt a obținut până acum următoarele rezultate în amicale: 3-2 cu ASF Zărnești, 1-3 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 3-0 cu Precizia Săcele, 2-0 cu Gaz Metan Mediaș II și 3-1 cu Ripensia Timișoara.

De partea cealaltă, Ripensia a defășurat acum al doilea amical, după ce primul a fost câștigat cu 6-0 în fața celor de la FC Bazoșu Vechi. După testul revanșă de miercuri cu Hermannstadt, Ripensia mai joacă și cu ASKO Oedt (sâmbătă, 22 iulie, în Austria), cu FC Dudeștii Vechi (miercuri, 26 iulie, pe stadionul Hristo Stoichkov) și cu ASO Deta (sâmbătă, 29 iulie, pe Ciarda Roșie).

Foto: FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 14 Jul. 2017, 14:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă