ACS Podari, în cantonament în Serbia

Marius ANGHEL 05 Feb. 2014, 13:16 Pregătiri, amicale
ACS Podari,** în cantonament în Serbia

ACS Podari va începe astăzi un nou capitol al pregătirii, urmând să plece într-un stagiu în Serbia, mai exact la Kladovo (5-15 februarie).

Antrenorii Bogdan Vrăjitoarea și Tibi Lung vor avea la dispoziție 21 de jucători în acest cantonament montan, componența fiind următoarea: portari: Purcea, Turieanu, jucători de câmp: Orban, Ignat, Crângoiu, Preda, Stăncuța, R. Bălan, Slavu, Geacă, Dicu, Fruntelată, Dreșcă, Răduț, Ciocioană, E. Dina, Jianu, Murgan, Mohora, Buciuman și Bălmău.

În privința ultimilor nouă fotbaliști, președintele Ion Mihai a afirmat că le-a înregistrat contractele la FRF la începutul acestei săptămâni și „sunt buni de joc”.

La rândul său, Bogdan Vrăjitoarea a spus că principalul obiectiv al echipei sale este să nu aibă parte de accidentări. „Începem o nouă etapă, în care trebuie să ne punem la punct cu pregătirea fizică și să încercăm să îmbunătățim relațiile de joc. Vom susține și trei jocuri amicale în compania unor formații din Serbia, adversarii urmând să-i aflăm când ajungem. Îmi doresc din toată inima să nu apară accidentări în acest stagiu. În privința lotului, sunt foarte mulțumit și încrezător că putem face un retur foarte bun”, a spus Bogdan Vrăjitoarea.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 05 Feb. 2014, 13:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă