18 jucători au fost la reunirea Farului! Cine a condus antrenamentul și primele noutăți. Ce se întâmplă cu Petre Grigoraș

Marius ANGHEL 26 Jun. 2018, 13:30 Pregătiri, amicale

Dacă în cadrul conducerii clubului se dau lupte interne pentru puterea de decizie, jucătorii de la SSC Farul au stabilit programul stabilit de stafful tehnic. Astfel, luni după-amiază, nou-promovata constănțeană a dat start pregătirii pentru sezonul de Liga 2. 18 jucători au participat la primul antrenament, unul de la care au lipsit antrenorul principal Petre Grigoraș și secundul Marian Dinu. Despărțirea de Grigoraș este iminență.

Primul antrenament susținut pe stadionul Farul a fost condus de antrenorul secund Ion Barbu, antrenorul de portari Gheorghe Mina și preparatorul fizic Gheorghe Avram. La reunire au fost prezenți majoritatea fotbaliștilor cu care s-a reușit promovarea, mai puțin portarul Gurău (pus pe liber), celălalt portar, Vlăduț Neagu (învoit), și cei trei stranieri, Lamine Diakite, Kwadwo Twumasi și Momodou Jallow, care vin peste o săptămână.

„L-am readus pe Codruț Matei, de la Techirghiol, și au mai fost prezenți un jucător din Cumpăna, care am înțeles că a jucat prin ligile inferioare din Italia, Ovidiu Radu, și Mișelăricu, un tânăr de la Dinamo, care a jucat în Youth League. În rest, nu au fost alte nume noi astăzi, așteptând să vedem ce va spune în privința jucătorilor și cel care va fi noul antrenor. Săptămâna aceasta, vom renegocia contractele cu majoritatea jucătorilor, mai puțin Momodou și Kwadwo, cărora nu le expiră înțelegerile la finele lunii, mai au un an”, a declarat, pentru Ziua de Constanța, Georges Muzaca, vicepreședinte SSC Farul.

Muzaca a vorbit și despre ceilalți doi antrenori ai echipei absenți de la reunire. „Petre Grigoraș și Marian Dinu au primit acceptul clubului de a se prezenta la echipă pe 30 iunie a.c., atunci când vom purta discuții cu ei”, a spus oficialul. Printre variantele vehiculate ca nou antrenor la SSC Farul s-au numărat Valeriu Răchită, Daniel Oprița sau Marius Baciu, însă niciunul nu pare tentat să meargă la Constanța.

Jucătorii prezenți la reunire: A. Iani, M. Botea, Androne, Vântu, V. Șicu, I. Florea, Vl. Suciu, Cârstocea, Tudorică, Codruț Matei, Ov. Radu, Mișelăricu, Caragea, R. Stănescu, Călințaru, Al. Grigoraș, Cl. Dragu și C. Zamfir.

Foto: Telegraf

Marius ANGHEL 26 Jun. 2018, 13:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă