Precizie de lunetist! Ionuț Neagu a explicat golul sezonului în Liga 2: ”A intrat cum intră la antrenamente.” Cum a comentat remiza dintre SC Oțelul și Gloria Buzău

Răzvan STÎNGĂ 03 Nov. 2022, 12:46 Liga 2

SC Oțelul a scos un punct în partida cu Gloria Buzău și a revenit în rândul echipelor din play-off. Remiza, scor 1-1, a fost adusă pentru gălățeni de Ionuț Neagu, care a reușit cel mai frumos gol din acest sezon de Liga 2.

La finalul partidei, la interviuri, căpitanul gălățenilor a făcut analiza confruntării cu Gloria Buzău, declarând că rezultatul e unul echitabil la cum s-a desfășurat jocul, dar a explicat și reușita sa, pe care nu a catalogat-o drept una întâmplătoare.

Ionuț Neagu a explicat golul superb marcat în partida SC Oțelul – Gloria Buzău: ”Așa dau și la antrenamente”

Ionuț Neagu, fost mijlocaș și la FCSB, a afirmat că încearcă des șuturile de la distanță, iar cel care l-a încurajat să tragă a fost un alt jucător experimentat din lotul lui Dorinel Munteanu, Cristian Sîrghi, pe care a mers să îl îmbrățișeze după ce a înscris.

(N.r. – Despre meci) ”Este un rezultat echitabil după cum s-a desfășurat meciul. Cred că e o echipă matură (n.r. – Gloria Buzău), cu jucători cu experiență, o echipă care de la mijloc în sus are jucători buni.

(N.r. – Despre gol) Am avut culoar liber, la antrenamente exersăm des și astăzi a intrat, cum intră și la antrenamente. Sper ca pe viitor să intre și altele, acesta să fie doar primul. (N.r. – Despre faptul că l-a îmbrățișat pe Cristian Sîrghi după gol) A avut încredere că voi marca, m-a îndrumat să trag. A simțit că voi marca și i-am răsplătit încrederea avută în mine”, a declarat Ionuț Neagu la interviuri.

SC Oțelul, meciuri grele în Liga 2 și în Cupa României

SC Oțelul se află într-un moment greu al sezonului, în care întâlnește adversari importanți, atât în Liga 2, cât și în Cupa României. Acum, pentru formația lui Dorinel Munteanu urmează un duel cu Unirea Slobozia, în etapa a 13-a din Liga 2, în deplasare. Ulterior, SC Oțelul va întâlni, pe teren propriu, FCSB, în etapa a 2-a a grupelor Cupei României.

Reacția lui Ionuț Neagu, cu privire la duelul din campionat:

Noi jucăm fiecare meci la victorie, încercăm să scoatem cât putem din fiecare meci, vom merge acolo să ne facem jocul, datoria și sperăm să scoatem cât putem din meci”.

SC Oțelul, meci cu Unirea Slobozia în etapa a 13-a. Cele două, la egalitate de puncte

SC Oțelul este pe locul 4 în Liga 2, cu 22 de puncte, înaintea duelului cu Unirea Slobozia, iar formația lui Constantin Enache este pe 3, tot cu 22 de puncte. Pe primul loc e Steaua, cu 26 de puncte, iar pe 2 se situează Unirea Dej, cu 25 de puncte.

SC Oțelul și Unirea Slobozia au disputat un meci amical înainte de începerea campionatului, în luna iulie. Unirea Slobozia a câștigat fără probleme, cu scorul de 3-0.

Golul marcat de Ionuț Neagu cu Gloria Buzău

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/operator-de-la-digisport-mort-in-urma-unui-accident-de-circulatie-produs-dupa-meciul-dintre-sc-otelul-galati-si-gloria-buzau-19251994

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-dezamagit-dupa-remiza-cu-gloria-buzau-spre-surprinderea-mea-multi-jucatori-nu-s-au-ridicat-la-ceea-ce-am-vrut-eu-antrenorul-otelului-nu-e-incalzit-19251974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-la-a-treia-remiza-consecutiva-in-campionat-cu-adrian-mihalcea-antrenor-sunt-multumit-de-joc-de-rezultat-mai-putin-concluziile-dupa-egalul-cu-sc-otelul-19251965

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-1700-in-incheierea-rundei-a-12-a-a-ligii-2-galatenii-invincibili-acasa-sunt-favoriti-sa-revina-pe-podium-19251892

Răzvan STÎNGĂ 03 Nov. 2022, 12:46 Liga 2
Pe aceeași temă